<

На зарплати нововолинським шахтарям надійшли кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 26.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Фінансовий транш із чітко прописаним цільовим призначенням – на виплату зарплати, надійшов для працівників волинських шахт.

Відтак, у переддень професійного свята – Дня шахтаря, котре відзначатимуть у неділю, 30 серпня 2015 року, нововолинські гірники отримали зароблене, – повідомляє прес-служба ОДА,

Домовленості про спрямування коштів сьогодні, 26 серпня, вдалося досягти голові облдержадміністрації Володимирові Гунчику. Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області, беручи участь у розширеному засідання Кабінету Міністрів України, мав нагоду поспілкуватися із міністром енергетики та вугільної промисловості Володимиром Демчишиним й, відповідно, пролобіювати інтереси волинських шахтарів.

Тож надійшло 13 млн 800 тис. грн. коштів із Державного бюджету. Як повідомив Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков, таким чином вдалося погасити 90% заборгованості із зарплати за липень 2015 року перед працівниками «Бужанської» та 9-ї копалень.

Слід нагадати, що голова облдержадміністрації шахтарське питання визначив за пріоритет щойно був призначений на відповідну посаду. Впродовж року Володимир Гунчик неодноразово відстоював інтереси нововолинських гірників у Міністерстві вугільної промисловості та енергетики України, а також у інших поважних відомствах. Окрім того, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області докладає максимум зусиль, аби вивести вугільну галузь краю на якісно новий рівень роботи шляхом добудови й введення в дію 10-ї «Нововолинської», реорганізації ДП «Волиньвугілля» у шахтоуправління, котре було би у прямому підпорядкуванні профільного міністерства.




коментарів: 3
  1. А шахтарям на Першу шахту гроші надійшли? Чи вони задармо працюють? І День Шахтаря їм і святкувати не треба?

  2. На першу грошей немає, бо там працюють не шахтарі а раби вугільної промисловості… Дякуємо пану меру за свято, яке він обітцяв зробити для шахтарів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа