<

На виконкомі у Нововолинську вирішили зобов’язати АЗС «ОККО» перепланувати виїзд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 20.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

19-го вересня на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради прийняли рішення зобов’язати АЗС «ОККО» перепланувати виїзд, який веде на вулицю Чехова.

Як зазначив начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації Богдан Миронюк, на звернення мешканців вулиці та нардепа Ігоря Гузя, було здійснено виїзди на місце до заправки.

“Розмовляли з керуючим АЗС, який обіцяв до 10-го вересня почати роботи по зміні руху, однак не розпочали”, – сказав Миронюк.

Нагадаємо, жителі вулиці Чехова не один рік “борються” зі своїм сусідом – «ОККО». Мешканець Михайло Абакумкін розповідав, що заправка, на його думку, працює з безліччю порушень. Серед яких і коротка відстань до житлових будинків, і виїзд автомобілів на вулицю.

Читайте також: П’яні танці й будинок по швах: як працює заправка «ОККО»

Мешканці зверталися з проханням заборонити виїзд автомобілів на вулицю Чехову.

«Відстань від вікон найближчих житлових будинків до дороги поряд із заправкою –коротка. Відповідно, у будинках чути постійний шум, спричинений клієнтами АЗС.

З 2016 року після того, як на будинку поряд із заправкою з’явилася тріщина, для вантажних автомобілів заборонили виїзд на вулицю Чехова. Натомість в’їзд на АЗС (!) – дотепер лишається відкритий для всіх видів транспорту без обмежень. Саме тому TIR-и там спокійно заправляються, але виїзд здійснюють також через в’їзд (!), що, очевидно, є порушенням правил. Навіть дорожня розмітка вказує на те, що виїзд із заправки через в’їзд – неможливий», – розповідав у травні 2018 року мешканець вулиці Чехова Михайло.

Рішенням виконкому від 19-го вересня забов’язали керівництво ПАТ “Концерн Галнафтогаз” виконати до 15 січня 2020 року перепланування виїзду з території АЗС “ОККО” на трасу Р-15 Ковель-Жовква. Змінити у відповідності до проету-схеми АЗС, щоб він не виходив на вулицю Чехову.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок