<

На відкритті спорткомплексу нововолинський мер нагородив за високий професіоналізм… Коптюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 10.09.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
30
/ коментарі 22

Незамінного генпідрядника Анатолія Коптюка на відкритті спортивного комплексу у Нововолинську відзначила міська влада, вручивши подяку за професіоналізм.

У кращих традиціях нововолинської влади захід розпочався нагородженням спонсорів та професіоналів, які доклали всіх своїх зусиль, щоб спорткомплекс у першій школі було відкрито вчасно. Якщо спонсорів на цьому святі упізнавали люди здалека, то, почувши прізвище Коптюка у списку нагороджених, в деяких перехопило дух. Вдячне слово мера Сапожнікова, котрий не пасе задніх у відбілюванні іміджу своїх “партнерів”, адресувалось саме генпідряднику робіт, директору фірми “Сантехмонтаж”.

“Більше мільйона з міської ради пішло на будівництво цього спорткомплексу”, – говорив міський голова, який вміє заекономити на будівельних роботах за допомогою свого хорошого френда, що встиг прославитися не лише у Нововолинську халтурним виконанням поставлених завдань. Добре відомий прийом влади спрацював: дати конфетку і чекати на відпрацювання.

Шкода, не було на заході жителів вулиці Чайковського у Нововолинську, що через халатне відношення до виконання ремонтних робіт фірмою “Сантехмонтаж” змусили працівників призупинити ремонт дороги. 15-го липня, зустрівшись з людьми, мер Сапожніков в присутності директора фірми-підрядника Коптюка обіцяв знервованим людям, що робота буде виконана якісно.

Жаль, не прийшли на відкриття  мешканці вулиці Дорошенка у Нововолинську, перед будинками яких після ремонтних робіт фірми “Сантехмонтажу” замість тротуарної доріжки лишилися насипи землі і глини, які самі ж мешканці і прибирали.

Хай би прибули і володимир-волинці з вулиці Січових стрільців, де 10-го червня проводила ремонтні роботи дорожнього покриття фірма Коптюка і відізвались про їхнє враження від надання послуг підрядником. І цей список можна продовжувати.

Якби всі зібрались і поаплодували йому голосно…  Бо, виходить, люди завдяки незамінному генпідряднику живуть майже у європейському місті. Всі, хто незадоволений роботою Коптюка – провокатори. За такі успіхи у роботі Анатолій Коптюк мав би отримати від влади не лише вдячність, але й матеріальне заохочення…




коментарів: 22
    • Не разлезется, так как работы выполняла другая порядочная и солидная фирма, а через фирму генподрядчика бракодела и афериста Коптюка как всегда, тупо отмылись колоссальные деньги с местного бюджета, за что мер и отблагодарил господина Коптюка.

  1. Слава Коптюку, а чому не нагородили Ярему.Не порядок для такого європейського міста як Новік.

  2. цирк продовжується!
    вже не можливо це все читати і бачити….Сапог…іди вже і розказуй казки бабусям,но не молоді! Ми дякуємо,тим молодим депутатам,які прийшли у Верховну раду і щось стараються!Щоб наші діти нарешті мали де займатися спортом,а не по кабаках і з голкою в руках…………а на завершення….це ти Сапог зробив,що в нашому місті таке твориться з наркозалежністю і бандитизмом! Надіюся,що все таки у наших дітей буде світле і хороше майбутнє!

  3. як же вже набрид цей комуністичний коптютовско-сторонковский сапогізм з регулярним вішанням лапши на вуха нормальним людям і прихованим відмиванням місцевих бюджетних грошей, місцева рада нічого не робить, старіюче населення міста мовчить, промисловість міста розвалена – замкнуте коло

  4. Офігеть!За такі бабки ще й мендаль!До Палиці запитанн-Може оприлюднимо калькуляцію? В мене є знайомий шахтарик-пенсіонер-він зарплату на бригаду за 5 хвилин на лопаті розраховував-розберемось.

  5. Гнати того Коптюка разом з Сапожніком з нашого міста, поки вони все нероздеребанили

  6. І знову совок рве всіх і вся! Можливо ніхто незамітив, що знову позганяли, проти їх волі дітей з шкіл з вчителями. Скільки це дикунство буде продовжуватись? А Коптюк красава, до кінця року отримає за професіоналізм ще декілька підрядів на ляма так зотри.

  7. Нафіга спорт комплекс за мільйон. Краще б за ці гроші в усіх школах вікна замінили ато батьки скидаються. Хоча для них піар це головне.

  8. Є за що меру дякувати Коптюку. Скільки грошей виділених з фонду 10 шахти для розвитку міста, було прокручено через фірми та фірмочки Коптюка. Лише один напірний каналізаційний колектор (вартістю більше 10 млн.)від КНС (каналізаційно-насосна станція) №2. яка знаходиться за путями біля АЗС «Марс» до очисних споруд. довжиною 5,5 км з сталевих труб діам. 600 мм. Ні грошей, ні колектора. Може за викрадені кошти таки збудуєте цей колектор, або поверніть гроші на рахунок шахти хай з шахтарями розрахуються, щоб траси не перекривали. Не все ж Вам одному з Коптюком? ВДАВИТЕСЯ !!!

  9. А кіт Васька слухає та своє робе,люди гроші заробляють ,а не контрабандою сигарет в Польшу займаються,як говорив герой брилиантовой руки головне куй железо пока гарячо.

  10. Наші три “богатирі” – Сапожніков, Сторонський і Рожелюк і тут пропіарились. Хоча, основна заслуга тільки, І. Палиці. Можливо, іще І.Гузя, у якійсь ступені. Особисто мені дуже цікаво: а чи відремонтовали із тилу сталінський фасад школи № 1, обдертий обіс***яний десятками поколінь школярів і псів? Сьогодні, піду подивлюсь. Якщо це так, то отих 200 000 грн., що нібито виділила міська рада, вбухали саме у ту міську ганьбу.

      • Ну, ось Вам і відповідь. Дякую, Андрію. Оце таке, у “трьох богатирів”, робиться у душах і у мозку. У світогляді та у площині релігійно-духовного формату. Я давно про це Вам всім говорив. Це лацюги, комуняки і ледарі, що раз-у-раз приходили до влади на хвилях національного піднесення і патріотизму. Шкода Громика. Він зовсім молода ще людина, а вже пише мені брехливі відписки від імені брехуна Сапожнікова.

        • Так це ж
          та молода зміна,яку обіцяв виховати собі на зміну! До адміна–організуйте постійно діючий куточок *обіс-яних місць Нововолинська* .Будемо скидати туди фотки *досягнень* нашої влади.

          • Кр-р-р-асота, а не ідея! Я вже можу надати із десяток фото таких місць. То як, Андрію? “Буг” завжди вирізнявся оригінальністю та сміливістю.

  11. я вчився в цій школі з 1970 по 1978 і що при нас був “обіс***яний ” – чесно, такого не було, може пізніше, такого відкидувати неможна, але те що школа потребує ремонту і на паперах вона, мабудь, ремонтується щорічно,треба ретельно перевіряти, але те що будуються і ремонтуються товариші сапожніковці видно неозброєним оком і доводити не треба, тільки подивитись на будівельну діяьність нововолинських “можновладців”( аж язик не повертається ту гидоту назвати можновладцями ) – ЦЕ ФАКТ

  12. Це два колорадських жука, які пожирають місцевий бюджет, як картоплиння. І головне цю нечисть ні чим не виведеш, хіба що розчавити.

    • Те,що молодь мислить правильно-сумніву немає,але потрібно,щоб молодь своїх батьків і сусідів *перевиховала*.Не повинні старі пердуни вирішува вашу долю. Цим і вийде розчовити.

  13. хай той мер з своїм другом коптюком відремонтують площадку за будинком спорту,а не примазуватись до чужих заслуг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер