<

На відео зняли, як нововолинські дорожники асфальт в калюжі клали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 21.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарів 18

Нововолинські дорожники перед Великодніми святами вирішили трішки полатати ями на дорогах, незважаючи на опади незадовго до цього.

Цей процес зафіксував на відео небайдужий житель міста. Відеозаписом він поділився з Конкурентом.

В один і той самий час, у п’ятницю, 14 квітня, ремонтні роботи виконували на двох ділянках у центрі міста.

Зокрема, працівники засипали ями на дорозі вздовж вулиці Шахтарської, а також на перехресті вулиці Митрополита Шептицького та проспекту Дружби.

На першому відео помітно, як дорожники вирівнюють котком “свіжо”-залатану ділянку. Зі слів активіста, цей випадок він зафільмував на вулиці Шахтарській, навпроти будинків № 12-16.

На другому відео група працівників ремонтує ділянку дороги на перехресті вулиці Митрополита Шептицького та проспекту Дружби, неподалік від Нововолинської міської ради.

Як зауважив активіст, проходячи повз другої ділянки 15 квітня, насипу вже не побачив. З його слів, позалишалися навіть ями.

Яке підприємство виконувало “водяні” роботи з’ясувати так і не вдалося. Дорожники, які працювали 14 квітня, представлятися не захотіли.

В публічному доступі інформація про виконавця та вартість робіт на згаданих вулицях відсутня.

Як повідомила Конкуренту начальник відділу будівництва, комунального господарства і газифікації Нововолинської міської ради Олена Шведова, ремонтом та утриманням доріг в місті займається виробниче управління комунального господарства.

“Вони є замовниками всіх робіт”, – зазначила вона.

Впродовж трьох днів ми безуспішно намагалися взяти коментар у керівника управління Артема Жигалюка. На момент публікації новини він так і не вийшов на зв’язок з журналістом Конкурента, хоча у його приймальні нас запевнили, що Артем Жигалюк був поінформований про наш намір почути його пояснення.




коментарів: 18
  1. Бля.ть!! как они уже все зае..ли!! Давите их..
    Амила в В.-В – переделывает за свой счёт и этих гастробайтеров – надо нагнуть…
    ПОЗОР!!!

  2. О! Знову плакали грошики платників податків м. Нововолинська! А я вже думав, що після всіх отих шляхових жахіть, мерія на таке не зважиться. Проте, на фото є №№ службових машин і дорожньої техніки. Вікторе, Борисовичу! Вам знову, вчергове, капітальний привіт від територіальної громади Нововолинська. Вже від вул. Некрасова зашпори відійшли? І від Тихої? Ну-ну. Пішли б ви собі вже, “всенародно обраний”. Ну, скільки можна вас, нам терпіти?

  3. Автор трохи тупить. Де він бачить латання на цьому відео?
    Здирати асфальт можна і в дощ. Ті ями ще декілька днів були.
    Не захищаю дорожників, але шоу робити також не варто

  4. То купа уродів сидить там в виконкомі!!! В тюрму вусатого за тотальне розкрадання людських грошей!!!

  5. Повний пісець, треба тих уродів в той асфальт закатати! Не роботяг, а їх керівників! Скільки ця хня буде продовжуватись? Сапога на мило!

  6. знову коптюк та ко прославились,скільки це ще буде тривати, мер, рожелюк, сторонський, це відео показує що ви ніякі керівники, коптюк грошима вам очі заліплює

  7. Позиція Коптюка :https://bug.org.ua/news/novovolynsk/zhyteli-vulytsi-doroshenka-u-novovolynsku-v-ochikuvanni-yakisnoho-zavershennya-remontnyh-robit-61060/
    Якщо вони мене найняли, а я погано зробив, то вони мають до мене претензії ставити, а не ви. Ви «гадите» в тих інтернатах людей, які не мають до того відношення. Там все зроблено, просто земля «підсіла» через то, що три дні йшли дощі, і вона ще буде «підсідати». Чого ви мене чіпаєте і до мене дзвоните? Воно мені потрібне чи вам воно потрібне? Ви подивіться в той Інтернет, що на мене там «гадості» пишуть. Чи це моє подвір’я, чи моя дорога, скажіть, що там мого є? Має відповідати власник того, а не якась постороння людина. Не ви маєте оприділяти, хто як зробив,- це власникова робота. До мене, як до підрядника робіт, має власник казати, що я того й того не зробив. Ви маєте спитати власника, чого взяли таку організацію, а не оприділяєте, зробив погано я чи добре, розумієте?. Земля буде сідати до 70 сантиметрів, це здоровенна яма. Природній процес. Але питання стоїть в тому, що це не моє, а ви на мене грязь ллєте. Вони не хай на мене що хоч говорять, комбінат за це відповідає, а не я. Чого я маю робити дорогу за свої кошти?. Після того, як я зробив роботу, є такий технічний нагляд від замовника, який приймає цю роботу. Вони були задоволені. Воно все одно через зиму все провалиться. Але за це не я маю відповідати, а власник дороги. От ви мені дзвоните, яке я маю відношення до тої дороги – нуль. В мене роботу прийняли. Було чистенько, якісно, «вилизано». Та тільки природа втрутилася. Ви маєте висловлювати претензії до замовника. Хай там скажуть, що взяли погану фірму, яка їм погано виконала роботи.», – такі аргументи почули від Анатолія Васильовича.

    • на коментар бракороба Коптюка:Адміни найдіть тому бракоробу Коптюку відео як німці ремонтували каналізаційний колодязь, який просів на декілька міліметрів.
      П.С. Бракоробу Коптюку завжди погодні умови винні, не будемо порівнювати з танцором.

      • А про технічний нагляд, який має контролювати, та про замовників міську раду, яка має оплачувати виконані роботи і не приймати, якщо є порушення – смішно.
        Коротко, якщо перевірити проектно-кошторисну документацію, то обізнані люди скажуть, що там завищені ціни в декілька разів, заробітні плати там на декілька порядків вище, відомість ресурсів також, не факт , те що є в кошторисі , чи воно взагалі виконувалося та укладалося(матеріали). Тому перелічивши вище сказане, зекономивши а по народному спи@дивши, вкравши, завжди є чим та з ким поділитись (Сапожніков, Чайка, технагляд),ы навыть коли пысля звернень приъжають перевірки (КРУ,прокуратура, СБУ та інші) той ъм на хлыб з маслом вистачаэ

        • Я ж не даром задавав питання Рожелюку,який зафіксований на фото-спостерігає як ведуться роботи.Відповіді немає. Як немає прокуратури,КРУ і інших наглядових органів.Немає в Нововолинську *влади*,але є бракороби і злодії.А ще є багато нерозумних жителів,які все це терплять і живуть *совєцким союзом*Що хочемо-те і маємо.

  8. Кладуть асфальт як попало, з одного боку яма з другого горб, їм насрати як класти, немає ніякої відповідальності і за це ніхто не понесе відповідальності!!!

  9. Росіянин Сапожніков, підривачи і ослаблюючи економіку міста, допомагає окупантам. Це потрібно розцінювати як диверсію росіян.

  10. Я все розумію і все терплю но це вже перебор біжи сапог біжи бо срака тобі буде…

  11. “….. Після того, як я зробив роботу, є такий технічний нагляд від замовника, який приймає цю роботу. Вони були задоволені. Воно все одно через зиму все розвалиться…..(ГАРАНТІЯ 100% ВІД КОПТБКА А.В.)”- такі аргументи почули від Анатолія Васильовича.

  12. Ремонтом займались”Тимур і його команда”,а якщо ви буваєте в Польщі,то там кладуть асфальт і в дощову погоду,звісно результат інший,але якщо дотримується технологія,то і результат відповідний.Отже,лопати в руки

  13. Ремонтом займались”Тимур і його команда”,а якщо ви буваєте в Польщі,то там кладуть асфальт і в дощову погоду,звісно результат інший,але якщо дотримується технологія,то і результат відповідний.Отже,лопати в руки і вперед!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа