<

На відбудову зруйнованого вибухом газу будинку в Нововолинську потрібно понад мільйон гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:21 | 4.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Щоб відбудувати зруйнований вибухом газу будинок у Нововолинську потрібно 1,5 мільйона гривень

Про це стало відомо під час засідання 9 позачергової сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1 грудня, – повідомляє ІА Волинські новини.

Депутат Алла Лісова нагадала, що в ніч на 20 листопада 2016 року у Нововолинську в 12-квартирному житловому будинку вибухнув газ. Ймовірна причина трагедії – витік газу. Мешканець квартири отримав опіки обличчя та рук 2 ступеня. В будинку пошкоджений дах, перекриття, речі мешканців. Загалом ремонту потребують 6 квартир.

Наразі жильців евакуювали, а тих, хто не мав родичів, переселили у тимчасове житло. За фактом вибуху правоохоронці відкрили кримінальне провадження, влада дала завдання службам підрахувати скільки треба коштів для відбудови зруйнованих помешкань.

Вже відомо, що необхідна сума сягне близько 1,5 мільйона. Тож половину суми просять виділити з обласного бюджету, адже наближається зима, а люди досі без даху над головою. Запит також підписав депутат Валерій Курстак.

Обранці громади підтримали запит колег.




коментарів: 7
  1. надо контролировать деньги а то опять растащут или проведут ремонт в 3 раза дороже

    • Вже відомо, що необхідна сума сягне близько 1,5 мільйона. Тож половину суми просять виділити з обласного бюджету, адже наближається зима, а люди досі без даху над головою.
      Обсяг міського бюджету Нововолинська за 9 місяців на понад 88 мільйонів гривень більший, ніж у відповідний період минулого року.
      Де логіка? Є кошти, людській біді треба допомогти. Також закрити питання з безкоштовними ліками для хворих, які на обліку. А не дивитись в сторону Сантехвідкату. Вдумайтесь 88 мільйонів гривень !
      Ще в нас є такий Порошенко П.О. Мільярди в офшорах, а сам їздить по світі з простягнутою рукою

      • Що ти мелеш підлітку, який порошенко? До чого він тут? Тут йдеться що й ці півтора лимона вкрадуть , спишуть, на різні жеки .

  2. За такі кошти кожен постраждалий мігби купити нове житло.Он скільки квартир у місті продається. Немає тільки покупців .Але при адресній допомозі постраждалим місцевим клеркам складніше вкрасти,можна і засвітитися.

  3. Мільйони в Нововолинську Є!!!! НЕ видно,щоб щось робилось на ті мільйони!!!! Навіть в Володимирі-Волинському зміни Є,не кажучи про Ковель,чи Луцьк.А житло в Нововолинську Є і відбудовувати стару рухлядь-це не розумно.Знести і почати з цього місця програму по знесенню старих будинків.Віктор Борисович про цю програму знає,як ініціатор-років три назад по центральних каналах гордо рапортували про це. П*ять міст на УКРАЇНУ!!! Чи знову-пшик?

  4. “Рапортував” і розбудовував в той час мармурові магазинчики на перших поверхах “старих” будинків,та забігайлівки у підвалах.Скільки житлової площі переведено у нежитлову? На одного жителя по 1О торгових точок . А скільки ще в планах ппереведення комунального майна під торгові точки та алкогольні точки?…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця