<

На святкування Дня міста та Дня шахтаря у Нововолинську витратили понад 450 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 25.09.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1919
/ коментарі 3

Святкування Дня міста та Дня шахтаря у Нововолинську обійшлось у майже 451 тисячу гривень. За виступ відомої співачки Світлани Тарабарової заплатили 165,2 тисячі гривень.

Про це повідомляє Сила Правди, підрахувавши усі закупівлі, що стосувались святкових заходів, у системі публічних закупівель Prozorro.

Урочистості з нагоди 71-ї річниці Нововолинська та День шахтаря відбулись 28-го серпня. У цей день організували і виступ відомої співачки, і битву діджеїв, і вогняне шоу.

Згідно з інформацією з закупівель, за концерт співачки Світлани Тарабарової заплатили 165,2 тис. грн. Окрім виступу, зірці та її команді оплатили харчування та проживання у готелі. За їжу відділ культури виконкому Нововолинської міськради сплатив 4,3 тис. грн нововолинській підприємиці Катерині Марчук. За проживання заплатили 2,78 тис. грн підприємиці Ользі Пилипчук.

Підприємцю Олександру Маркопольському заплатили 168 тис. грн. Зокрема, встановлення та демонтаж сценічних конструкцій коштувало майже 50 тис. грн. А світлотехнічне забезпечення заходу – 36,35 тис. грн. Також підприємець отримав 31,7 тис. грн за оренду металоконструкцій та матеріалів для заходу. Ще майже 50 тис. грн коштувало звукотехнічне забезпечення урочистостей.

У 20 тис. грн обійшовся місту виступ Державного академічного Волинського народного хору на парковій сцені. А ще 14,19 тис. грн заплатили за послуги ведучих Сергію Бучаку.

За організацію відкритого регіонального конкурсу діджеїв «Dj’s Battle» заплатили 15 тис. грн підприємиці Альбіні Красинській. Ще майже 6 тис. грн заплатили підприємиці Галині Мельничук, яка займалась харчуванням учасників конкурсу, Національної гвардії України та роти поліції особливого призначення ГУНП у Волинській області.

Для участі в змаганні запросили п’ятьох діджеїв з усієї країни. Хедлайнером заходу став DJ MR.SANNY з Києва. Після конкурсу усім учасникам вручили нагороди та суверніри за участь.

На вогняне шоу, організоване театром вогню “Аладін”, та виступ учасників танцювальної школи “My Jump Dance School” витратили 24,2 тис. грн.

Також на сайті міститься звіт про договір на такі послуги з підприємцем Ярославом Пилипюком. Він же отримав 14,96 тис. грн за організацію відпочинку та розваг з нагоди святкування Дня міста, Дня шахтаря та 65-ї річниці заснування смт Благодатне.

За фуршетний стіл для представників делегацій, що приймали участь у святкових заходах заплатили 1 230 грн ДНЗ “Нововолинський центр професійно-технічної освіти”. При цьому окремо за харчування запрошених делегацій заплатили майже 15 тис. грн підприємиці Надії Золотько.

Загалом, згідно з інформацією з системи публічних закупівель, відділ культури Нововолинської міськради витратив майже 451 тис. грн на організацію заходів з нагоди Дня міста та Дня шахтаря.

Нагадаємо, TARABAROVA на вечірньому концерті у Нововолинську: що очікує мешканців на День міста.




коментарів: 3
  1. $6000 за годину визжання Трамбарбарової на всю округу, не хило так. Добре що хоч дорожчих не запрошували)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер