<

На службових осіб шахти №9 «Нововолинська» відкрили кримінал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 10.08.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Службові особи Шахти №9 «Нововолинська» в 2016-2017-х роках, діючи в особистих інтересах, а також інтересах третіх осіб, вносили до офіційних документів завідомо неправдиві відомості.

Отриманими під час проведення досудового розслідування доказами було встановлено, що в період 2016-2017 років службові особи ВП «Шахта №9 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля», діючи в особистих інтересах, а також інтересах третіх осіб, вносили до офіційних документів по прийнятті, переміщенні по роботі, нарахуванні та виплаті заробітної плати, інших заохочувальних виплат, документів з обліку та тривалості робочого часу окремих працівників вказаного підприємства, завідомо неправдивих відомостей.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 6-го серпня 2018 року.

В документі зазначається про вилучення необхідних для слідства документів з метою перевірки на причетність до вказаного кримінального правопорушення службових осіб ВП «Шахта №9 «Нововолинська», яке входить до складу ДП «Волиньвугілля».

Слідство триває.




коментарів: 4
  1. Шановні автори, змилуйтеся, пишіть грамотно, ви ж – обличчя сайту! Що значить “відкрили кримінал”? Як його можна відкрити??? Не використовуйте бульварну лексику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок