<

На шахті №9 «Нововолинська» розпочали службову перевірку через зупинене авто з вугіллям, яке не внесли в облікову книгу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 27.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
59
/ коментарів 11

На шахті №9 «Нововолинська» розпочато службову перевірку. Справа у тому, що працівники ДП «Волиньвугілля» зафіксували факт порушення пропускного режиму на копальні: на територію шахти заїхав і завантажився автомобіль, який не відмітили в обліковій книзі.

Службову перевірку розпочато згідно з наказом державного підприємства «Волиньвугілля» 23-го квітня.

Саме того дня близько 11-12 години дня, як розповіли БУГу, комерційник підприємства побачив автомобіль, навантажений вугіллям і вирішив за ним прослідкувати.

У машині був водій, а також представник фірми, яка виписала накладну на вугілля – від 23-го березня 2020-го року. У вантажному авто було 20 тонн вугілля, яке, як підтвердили працівникам ДП «Волиньвугілля», закупили за ціною 27 тисяч гривень.

Про відвантажене з копальні вугілля і про гроші на державному підприємстві ніхто не знав.

Під час перевірки було опитано керівників копальні, а також охоронців. Було досліджено журнал обліку, який, як виявилося, останнім часом заповняв лише один охоронець.

На держпідприємстві підозрюють, що вугілля вивозилося вдень саме під час чергувань одного працівника охорони.

Так, 23- го квітня, після зупинки автомобіля з вугіллям з 9-ої шахти, працівник держпідприємства поїхав на копальню. У той час, коли вів розмову з охороною, до КПП під’їхало ще одне авто, яке хотіло завантажитися вугіллям.

Нагадаємо, що у суботу, 25-го квітня на копальню приїжджали правоохоронці. Як тоді розповіли БУГу, Павло Танчев, який фактично не є директором, хотів забрати свої особисті речі. Поліцію викликала охорона, яка не захотіла його пропускати.

Як стало відомо, приїжджав він не сам, а з геологом та економістом, які не змогли пояснити причини свого візиту на шахту у вихідний день.

Згідно із документами, які стали доступні БУГу, станом на 10-те березня на складах копальні було вдвічі більше вугілля, ніж 1-го квітня.

Якщо, згідно із журналом обліку, є зафіксовано вивезення близько 170 тонн вугілля, то інформації про те, де зникло інше вугілля, у журналі немає.

Усі результати службової перевірки будуть передані в правоохоронні органи.




коментарів: 11
  1. Тарас вже всі побачили, як ти за Танчева стоїш. Тепер зрозуміло за що. Профспілка повинна відстоювати права нас шахтарів, а не інтереси особисті Танчева. Вугілля він крав ще і на Бужанці, що вже забули? Як в нього пару тисяч тон “згоріло”

  2. Як же вам хочеться вугілля 9ки. На Бужанці одна порода. Комбінатори ви хр-нові. Щось би краще придумади! То поліція зупинила то переслідування,детиктив тай годі. Хочу звернутися до влади Нововолинська вам що подобоються шахтарски бунти? Як що ні то відправте ціх злодюг з ДП назад на Донбас в Червоноград, хай їдуть собі і там мутять.

  3. Накладна 23 БЕРЕЗНЯ, а упіймати 23 КВІТНЯ? Що місяць по одній накладній вугілля вивозилось???

  4. Такого директора як Танчев ще не було нв 9ки!!! Все що ви вішаєте на нього з допомогою порплиці брехня! За нього ми вам горло перегризем!

    • Віталік дійно такого на шахті 9 ЩЕ НЕ БУЛО! відкрито красти і казати,що то брихня, тобою маніполують!

  5. Кому ти горло перегризеш Кєш?Похмелись і розкрий очі за кого ти продався і кого захищаєш?Гірники не хочуть Танчева!!! Все обіцяне ним не було доведено, а от злодійство доведено законом. Люди, огляніться і подивіться кого Ви захищаєте?За спиною вкрасти хліб в роботяги, це щонайменше підлість?! Немає поваги до тебе Павло Михайлович!!! Ти обікрав нас і наших дітей у цей непростий час! Тобі так просто це не пройде.Колектив нехоче тебе, як директора і багато хто боіться це сказати. Але вже набридло і це крик душі! Піди достойно і забери своіх прикормлених собак,яких ти привів!Незумів ти своєю брехнею збудувати колектив на шахті, тож піди, просимо тебе!Дозволь іншому попробувати це зробити! Колектив шахти 9 проти брехні і махінацій за спинами роботяг. Ми не заслужили , щоб у нас забирали наш хліб. Злочинні діі керівників повинні бути покарані законом і ми на це надіємось!

  6. А чого боятися? На зборах все це скажи.Чи ти дійсно боїшся що тебе коликтив разом з з злодіями з ДП в мусорний бак закинуть. Ви вже прихвостні юрківскі давноб шахту закрили. А так при Танчеву шахта ожила і пішло вугілля, і булоб більше ще якби не ця банда злодіїв з дп.Вже при юрківу стояв би давно на біржі.Той кому ти дупу лижиш вже давно сказав що на 9ки вугілля нема. А зараз бачиш появилось і не знає як тепер його хапануть свлоїмти брудними руками щей такому як ти кістку кинути. Так що на зборах чекаєм тебе будь сміливим а не шакалом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер