<

На шахті №9 «Нововолинська» постраждали 8 людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:38 | 4.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
70
/ коментарів 9

На копальні №9 «Нововолинська» на великій швидкості опустилася шахтна кліть з гірниками, внаслідок чого постраждали люди.

5-го квітня стало відомо, що за фактом подій на шахті №9 «Нововолинська» проведуть службове розслідування

Ввечері 4-го квітня на шахті обірвався ліфт. Про це повідомляють Волинські Новини.

Голова місцевого осередку НПГУ Сергій Макаров уточнив БУГу, що ліфт не обірвався: “На великій швидкості шахтна кліть опустилася на забій. Травмувалися гірники”.

Як розповів керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, постраждали вісім осіб.

На місце виїхали чотири швидких з Нововолинська та дві з Володимира-Волинського. Людей з різними травмами доставили у Нововолинську міську центральну лікарню.

Внаслідок аварії постраждали 8 осіб, одна людина – у важкому стані, інші отримали травми середньої важкості.




коментарів: 9
  1. Вже кажуть що керівництво шахти робить виноватою машиністку підйомах,а тощо дві неділі не могли зробити підйом про це вже забули.

  2. А ви всі вже тут знаєте хто винен і як кого треба карати? Судді хре…ові. Буде розслідування і воно покаже що стало причиною цього випадку і хто винен.

  3. На Нововолинських шахтах тривалий час не проводиться перевірка шахтного обладнання і підйомних установок незалежним підприємством СШСМНУ, так як Волинь вугілля економить кошти на роботах по ревізії і налагодженню шахтного обладннання. А винного будуть шукати серед машиністів підйомних машин і слюсарів. ГАНЬБА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа