<

На шахту №10 “Нововолинська” запросили нову охоронну фірму, не розірвавши договору з охоронним підприємством «Бізон»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 20.04.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарі 2

На шахту №10 “Нововолинська” запросили нову охоронну фірму, хоч договір з охоронним підприємством «Бізон», якому винні більше мільйона гривень на заробітну плату, не було розірвано.

Охоронне підприємство “Бізон” вже більш як два роки добивається виплати заробітної плати. Про зароблені, але невиплачені гроші, писали і попередньому профільному міністру Володимиру Демчишину, і прем’єр-міністру Арсенію Яценюку. Тепер надіються на нового міністра Ігоря Насалика.

Договір про надання охоронних послуг між ПАТ “Укрзахідвуглебуд” та ТОВ “Охоронне підприємство “Бізон” уклали 6-го грудня 2011 року. До цього часу його не розривали. Однак це не завадило працівникам приватної фірми з Сокаля паралельно влаштовуватися на роботу на шахту.

На підприємство прибули начальник із Києва, керівник філії з Сокаля, старший зміни і 8 охоронців. Сказали, що приїхали міняти пост, бо працівники “Бізону” не справляються. Директор охоронного підприємства “Бізон” Віталій Бувін намагався пояснити, що такі дії є незаконними.

“Той, що з Києва, сказав, що нічого знати не хоче, бо в нього є договір. Якщо вони збиралися міняти нас, то цікаво, з чого їм збиралися виплачувати гроші? Цього не розуміє ніхто. Може, директор шахти Кожушкін з власної кишені хотів дати?”, –  відзначив Віталій Бувін.

Міністра енергетики і вугільної промисловості змінили, але вся команда попередника лишилася. Директор “Бізону” впевнений, що все залежить від того, як Насалик бачить питання невиплати заробітної плати і інші проблеми вугільної галузі Волині.

Хоч це вже зараз не актуально, Віталій Бувін писав листи і до Яценюка, і Демчишина. Відповіді так і не отримав.

“Міністр коштів не має, звертайтеся до Яценюка”,- сказав Віталію Бувіну радник Демчишина Крук.

В “Укрзахідвуглебуді” зараз теж новий керівник. Вже місяць він входить в курс справ на підприємстві і говорить, що й без охоронної фірми багато боргів.

Постає питання: то звідки чиновники збираються платити сокальцям? Чи не з заощаджених за два роки зарплат охоронців “Бізону”?




коментарів: 2
  1. І далі Венгрин з Круком свої грязні ділішки творять. Це їхня робота. Чому Насалик їх ще не погнав як поганих псів?

  2. фирма бизон це повне фуфло людей дурять грошей не платять про умови праци я взагали мовчу бувин и шаповалов сами настоящи мудаки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер