<

На шахту №10 “Нововолинська” надійде 37 мільйонів гривень, – волинський нардеп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:01 | 20.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 22

Депутату Верховної Ради Ігорю Гузю вдалося домовитися з керівництвом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України про спрямування 37-ми мільйонів гривень на капітальні видатки “десятки” та погашення заборгованості з заробітної плати працівникам.

Під час спілкування із керівництвом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України 19-го грудня та вранці 20-го грудня нардеп піднімав питання, пов’язані з роботою шахти № 10.

“Ми неодноразово говорили з Насаликом про нагальні проблеми копальні, остання розмова була сьогодні вранці. Міністр енергетики та вугільної промисловості пообіцяв, що 37 мільйонів на шахту №10 надійдуть вже сьогодні”, – повідомив Ігор Гузь.

Нардеп неодноразово ставив акцент на тому, що якщо шахту № 10 не добудують, вугільної галузі на Волині не буде.

Шахтарі “десятки” вірять – у вугільного підприємства є перспективи для розвитку. Однак, якщо не виплатити зарплати, люди не працюватимуть у копальні.




коментарів: 22
    • А 10-у Нововолинську будують не ті самі комуняки,чи їхні діти-комсомольці? Будьте справедливими до кінця.Просто зараз немає ні сталіна ні німця з нагайкою.А ще в 50 роки сигарети до Польщі не возили і не було біржі для безробітних,але був закон-три місяці не працюєш-тюрма за тунеядство.

        • Я не за більшовиків з комуністами,а за нормальне, цивілізоване суспільство і таку саму владу,що нажаль,у нас не склалось.І ми ,теперішні,нічим не відрізняємось від тих,з 60-80 років,тільки зникла та комуністична *нагайка*.

    • Так-так.І сепарів не було,були вороги народу і 10-15 років без права переписки….Забулись?Тільки хліб по 16коп пам*ятають.

      • СССР то було суперове життя, як старші люди розповідають! Так, що не треба казати те, в чому не бум-бум))))

        • Ти про бум-бум полегше….І поменьше слухай тих *старших людей*,які вам молодим лапшу вішають на вуха.А вони тобі не розповідали,що на джинси потрібно було працювати місяць,а комусь і два,якщо ти не на шахті працював і премію мав?Розпитайся в мами про її гардероб в 15-20років і де воно бралось? А краще передивись фотки тих років з сімейного альбома,попитай сусідів скільки автомобілів було на будинок,або хай батько розповість,як в школі директори стригли його довге волосся.Подобається?-Тоді тобі в СССР,а я не хочу,я там жив.

          • а ше не було інтернету і смартфонів… жах !

          • Але чому місто будувалось саме тоді коли небуло джинсів ,
            Коли ти дивишся фото скажімо 60х років
            то також згадай що ще 50х роках на цьому місті небуло нічого. А садок , школу і взагалі все все в цьому місті окрім гадюшників звістно побудовали саме тоді . Якось так !!!!!

          • В мене з гумором нормально і я розумію і про смартфони і інтернет,але для *так собі* відповім-Нововолинсь,як місто не будувався,-були селища Жовтневе і Нововолинське-звичайні робітничі,яких десятки-сотні і зараз залишились на Донбасі і Луганщині.І *хрущівки* були розраховані на 50років.Так,що теоретично Нововолинська вже не мало б бути,як і шахт,а розвиватись повинен був Володимир-Волинський-місто з світовою історією. А про те хто-що і коли будували ви краще задайте міському голові-він 30років при всіх владах і може дати вам офіційну відповідь на ваші питання.

          • волосся… цікаво, скільки людей погодяться поголитися “під Котовського” аби повернути жкх часів банди янука, не кажучи вже про часи клятих комуняк ?

          • А щож то за таке ЧУДО перетворило смт на МІСТО ??

          • Тоді вам до Юлі,вона вам зробить низькі тарифи,а собі нову косу з вашого волосся,а я свої10% від доходу заплачу за комуналку….А смт на місто перетворило просте слово міграція-це коли люди з сіл втікали до таких смт і містечок.Вам ще подробніше пояснити,чи мізки включите?

          • давай ще поясніть як шахти побудувались самі по собі, АЄС і таке інше…

          • Потрібні не низьки тарифи а ЛЮДСЬКА зарплата , я також заплачу своЇ 2 %
            а є люди які платять 50% ато і більше
            нарахунок юлі і Їй подібних ніколи неголосував з 90х на УкраЇні небуло жодноЇ проукраЇнськоЇ сили одні П++доболи
            міски не виключав ніколи

          • Потрібні не низьки тарифи а ЛЮДСЬКА зарплата , я також заплачу своЇ 2 %
            а є люди які платять 50% ато і більше
            нарахунок юлі і Їй подібних ніколи неголосував з 90х на УкраЇні небуло жодноЇ проукраЇнськоЇ сили одні П++доболи
            міски не виключав ніколи

      • а зараз кулю в лоб, і ніяких 10 років. Забулись про торнадо ? чи то було далеко ? але ще ж не кінець…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер