<

На шахту №10 «Нововолинська» директором назначили донеччана

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:27 | 7.07.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
37
/ коментарів 8

На шахту №10 «Нововолинська» призначили нового директора. Після добровільно-примусового звільнення попереднього керівника Петра Солопа його місце посів Микола Рак.

Про це пише Нововолинський сайт.

Із гірничою справою Микола Михайлович знайомий із дитинства. Народився у шахтарській родині на Донеччині. Після закінчення школи вступив до Московського гірничого інституту. Працював звичайним шахтарем, згодом обіймав посаду начальника дільниці. На Луганській шахті працював головним інженером.

– Після Луганська запропонували поїхати в «Укрзахідвугілля» директором шахти, там пропрацював три роки. Потім два роки управління шахтою на Сахаліні. Згодом був головним інженером на попередньому місці роботи, далі – комерційна структура «Укрросвугілля», що займалася поставками гірничого обладнання. Там пройшло 25 років. Побував практично на усіх вугільних об’єднаннях колишнього Радянського Союзу. Тож стосунок до вуглепрому маю безпосередній, – наголосив Микола Рак.

Ситуація, що склалася в українській вугільній промисловості, нині без перебільшення критична. Державна підтримка практично відсутня, а гірники 10-ї копальні Нововолинська зарплату отримують регулярно: двічі на рік. Прохідницька ланка періодично у неоплачукваній відпустці через брак матеріалів для продовження будівництва. На питання, чи впорається новий очільник із поставленими завданнями, Микола Рак відповідає: його ціль – завершити довгобуд.

Новий керівник вже встиг оглянути об’єкти на поверхні та під землею. Познайомився Микола Рак і з колективом. Директор дав розпорядження усім підрозділам підприємства проаналізувати, чого не вистачає для завершення довгобуду, й врахувати усі побажання підопічних. Відмітив чимало прорахунків попередніх керівників і пообіцяв поділитися першими результатами своєї роботи вже до першого вересня. І хоча нововолинські гірники очікували призначення місцевого керівника, все ж таки сподіваються на ефективне управління і врешті-решт хепі-енду в епопеї «Будівництво 10-ї шахти Нововолинська».




коментарів: 8
  1. Всетаки Каращук добився свого,бач яке диття Солоп все копав проти Йосиповича яму,а сам у неі впав. Каращуку велике лякую,що позбавив нас від божевільного сімейноно підряду.

  2. Шахтарі отримують зарплату регулярно двіччы на рік !!! Ха Ха Ха – це повний дебілізм.))

  3. А усунення з посад усіх інших директорів шахт- то теж справа Каращука? Каращук тут не причому, тут він повний ноль, скількиб він марок на конверти не слюнявив язиком. Це кадрова політика Міненерговугілля по заміщенню своїми людьми ключових посад та перерозподілом фінансових потоків у енергетиці.

  4. От,що це “робота”Каращука то я відповідаю на100% СОЛОП ів Каращука,а той його добивав законно і добився свого.А іншф дир. Шахт це історія друга. Бачте Петро Олексійович як негарно комусь копати яму НІЗаЩо самі в неі і впали. На шахту Солопе ти не повернешся і свого Прадіда не цькую Ви програли…

    • Шановний “Декан” – з таким розумiнням ситуацiї навколо шахти ви явно занадної високої думки про себе…. Виходить ви не декан, а максимум студент ПТУ, якого вигнали пiсля першого семестру….. Або Каращук …

  5. Забула,Вам до Каращука ще далеко,бо ніхто щ Вас шахтарі так не відстоював своі законно-порушене право на працю,а навпаки бігали і лизали Солопу с… і чим все закінчилося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер