<

На шахті № 10 “Нововолинська” побував перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:39 | 10.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

9 квітня на шахті №10 “Нововолиська” відбулася нарада за участю першого заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Мартиненка.

Метою візиту було ознайомлення із роботою підприємства та документацією. Жодної конкретики у розмові не прозвучало, адже коштів на держпідтримку так і не передбачено. Щодо заборгованості по заробітнім платам, то її обіцяють погасити найближчим часом, – розповідає учасник наради очільник міської організації НПГУ Сергій Демченко.

За його словами, щодо виділення 200 млн. гривень для добудови шахти № 10 “Нововолинська” то, наразі, створюється програма для проведення цих коштів. Це питання, поряд з іншими, підіймалось перед головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком 7 квітня шахтарським колективом. Губернатор про наявність згаданих проблем зобов’язався поінформує профільне міністерство, перебуваючи з робочим відрядженням у Києві.

Підіймалось також питання життєдіяльності й інших шахт. Зокрема, гостро стоїть питання існування шахти №9 “Нововолинська”, адже її попередньо планували переводити в третю категорію. Альтернативою для цього рішення буде самостійне незалежне існування підприємства, яке працюватиме саме на себе.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа