<

На ринках у Нововолинську продавець овочів організував наркобізнес [Оновлено]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 20.03.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6
/ коментарів 13

20-го березня близько 12:00 у Нововолинську на ринку, що поруч зі стадіоном, затримали торговця наркотиками.

27-річний мешканець Нововолинська Вітя М. продавав овочі та фрукти в палатці та на місці організував наркобізнес.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/289391441957640/

Як зазначив керівник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, отримавши інформацію про продаж наркотиків на центральному ринку та біля стадіону, був проведений ряд оперативно-розшукових заходів, здійснено три контрольні закупки та проведена експертиза. Встановлено, що речовини відносяться до наркотичних.

20-го березня перед затриманням наркоторговця місцевий мешканець, який вживає наркотичні речовини, купив у нього «дозу». Момент продажу був зафіксований правоохоронцями.

Співробітники поліції провели обшук продавця. У сумці було виявлено два паперових згортки із фольги з частинами таблеток білого кольору, капсула з-під “Кіндер-сюрприз”, у якій було три частини таблетки білого кольору, лезо від скальпеля, гроші в сумі 1365 гривень.

Вітю К., який продавав на ринках Нововолинська затримали в порядку статті 208 КПК. Буде вирішуватися питання про винесення підозри та застосування запобіжного заходу.

Продавці, які торгують поруч розповідають, що Вітя роками працює на ринку. Про те, що у нього купують ще й наркотики, не знали.

У помешканні наркоторговця на вулиці Сірка буде також проведений санкціонований обшук.

Триває слідство.




коментарів: 13
  1. Навіть бабулі молочніци і то знали що до нього приходять нарікі а торгаши рядом не замічали.

  2. Вітю підставили. Він працьовитий хлопець зі скромної сім’ї. Мама віті прекрасна жінка та господиня. Вітя з 14 років нелегально та дуже тяжко працював на будівництві. Він бідний був але не дурний щоб отаке творити. Рано до Галащука зайду поговорю з Галащуком.

  3. Не вірю, в це, це подкупні мусаридла, так як із Вовкою, подкінули і вся хуйня… Так що тут він правий, не нада винити людину в тому що він не робив…

  4. Ото в нас і народ … як затримали наркоторговця то ..зразу наклеп на поліцію.. що підкинули… а як так то кричать усі що та поліція нічого не робить …на мою думку якби він був не винен .. то його ніхто і незачіпавби…

  5. Шкода, що лише дрібних торговців беруть, а наркобарони собі далі шукають таких “пєшок”…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер