<

На річці Західний Буг у Литовезькій громаді виявили п’ять порушень рибальства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 18.10.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1106
/ Коментарі відсутні

За два тижні жовтня на річці Західний Буг поблизу села Заставне Литовезької громади Володимирського району викрито п’ять порушень правил рибальства, серед яких риболовля з перевищенням дозволених знарядь лову та миття автотранспортного засобу поблизу водойми.

Загалом від початку жовтня викрито 15 порушень рибальства на Волині, – повідомляє рибоохоронний патруль Волині у фейсбуці.

З 4 по 16 жовтня державні інспектори Волинського рибпатруля викрили 14 порушень за ч. 3 ст. 85 КУпАП (риболовля з перевищенням дозволених знарядь, знаходження поблизу водойми з сухою сіткою). Складено 1 акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Відповідно до результатів, було вилучено 6 од. заборонених знарядь лову, серед яких 240 метрів сіток. На порушників накладено штрафі на майже 1 тис. грн.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає рибалок дотримуватися встановленого природоохоронного законодавства. В іншому випадку на рибних мародерів чекає покарання – від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер