<

Шахтарські проблеми Анатолій Мухомеджанов озвучив на прес-конференції інформаційного агентства “Правда”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 7.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

7-го жовтня, у Всесвідній день боротьби за гідну працю, під час прес-конференції на інформаційному агентстві “Правда”, у якій взяв участь голова профспілкової організації шахти №1 “Нововолинська” Анатолій Мухомеджанов, гостро розглядалося питання знищення вугільної галузі України.

У Нововолинську сьогодні склалася напружена ситуація через невиплату зарплат гірникам, закриття копалень і відсутність фінансування будівництва шахти №10 «Нововолинська». Шахтарські протести продовжуються, тепер уже у Києві перед Адміністрацією Президента – там голодують шахтарі нововолинської копальні №1.

Голова профспілкової організації Анатолій Мухомеджанов задля вирішення назрілих проблем не раз їздив до столиці. Представники вугільної галузі Нововолинська мали нагоду зустрітися з міністром енергетики Володимиром Демчишиним, однак, очевидно, ці зустрічі результату не принесли. До 6-го жовтня гірники продовжували протестувати у шахтарському місті, акції протесту супроводжувалися перекриттям доріг. Тепер п’ятеро нововолинських гірників голодують під стінами Адміністрації Президента, щоб привернути увагу влади і громадськості до шахтарської проблеми.

Питання, які найбільше турбують гірників, Анатолій Мухомеджанов озвучив на прес-конференції “Без права на працю, або як знищується вугільна галузь в Україні” на інформаційному агентстві “Правда”.




коментарів: 4
    • Для тебе більше підходить Комсомольська Правда, як для колишнього комсомольця

  1. Прошу дуже: ТзОВ “Інформаційне Агентство “Правда” – рішення Державної реєєстраційної служби України від 16.03.2015 року, наказ № 158 від 03.03.2015 року. Тільки у березні зареєстроване. Зовсім свіже. Це приватна структура, очевидно, комуністичного спрямування. А може й сепаратистського. Розібратися потрібно, відповідним службам держбезпеки. Ох і шахтарі! Ну, й дають! Що, не можна було заанонсувати інтерв’ю в українських ЗМІ? Тепер зрозуміло хто, як вбачається, смикає за мотузочки прив’язані до блазнів із ДП “ВВ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер