<

[ОНОВЛЕНО] На озері в Нововолинську знайшли тіло 77-річного чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 23.07.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
14
/ 1 коментар

23-го липня, близько 16:00, на озері в Нововолинську знайшли тіло чоловіка старшого віку.

Оновлено 23:00. Поліція встановила особу чоловіка, ним виявився 77-ти річний житель міста Нововолинськ, повідомили у фейсбуці правоохоронці.

Приносимо співчуття родині померлого.

Про подію БУГу повідомили читачі в інстаграм. Начальник Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський підтвердив інформацію:

“Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, судмедексперт проводить огляд. Більш детально буде відомо після огляду”.

За його словами, вік чоловіка на вигляд приблизно 65-75 років.

Як повідомили у 5-й ДПРЧ Управління ДСНС у Волинській області, тіло чоловіка з води дістали рятувальники посту, що на озері.

“Чоловік був в одязі. Ймовірно, стало зле і він впав у воду. Особу поки не встановлено. Рятувальники, які прибули на місце події, допомогли дістати тіло із човна”.

Начальник Нововолинського відділення поліції повідомив: видимих ознак насилля не виявлено. Поліцію викликали громадяни, які відпочивали біля бесідок – вони побачили, як тіло піднялося на поверхню води.

“Остаточно причину смерті будемо знати після розтину. Опитуємо жителів села Низкиничі та прилеглих будинків, аби встановити особу загиблого і родичів”, – прокоментував Василь Бучинський.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок