<

На освіту та медицину Нововолинська виділять більше грошей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:28 | 9.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Під час засідання 47-ї сесії Нововолинської міської ради було розглянуто 24 питання з життєдіяльності міста.

Про це пише Місто Вечірнє.

Найперше депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління міськвиконкому Галину Бурочук щодо внесення змін до міського бюджету. Доповідач зазначила, що загальний фонд бюджету збільшено на 300 тисяч гривень за рахунок субвенції з обласного бюджету. Гроші призначені для надання матеріальної допомоги сім‘ям загиблих військовослужбовців.

Додатковим джерелом збільшення видатків стало і перевиконання дохідної частини загального фонду на 4045 тисяч гривень, з яких 1804, 8 тис. спрямовано на освіту. Ще 884,3 тис. грн. на освітянську галузь направлено із бюджету розвитку.

Зокрема, 300 тисяч виділено на капітальний ремонт покрівлі ДНЗ №6, 120 – на ремонт покрівлі ЗОШ №7. На придбання шкільних підручників (50%) для поповнення бібліотечних фондів шкіл скеровано 253,7 тис.грн., на реалізацію проекту впровадження енергозберігаючих технологій у ЗОШ №2 – 70,6 тис. грн. (40,6 – субвенція з обласного бюджету).

Збільшено на 171 тис. гривень і асигнування на медицину. У цілому, за словами пані Бурочук, видаткова частина міського бюджету збільшується на 2400 тис. грн., в тому числі, загального фонду – на 836,8 тис. грн., спеціального (бюджет розвиток – на 1563,2 тис.

Одночасно депутати проголосували за перерозподіл коштів в сумі 40 тис. грн на оплату праці з нарахуваннями у підвідомчих установах та 14, 8 тис. грн. з капітальних видатків на поточні для придбання запчастин та встановлення лічильника теплової енергії для ДЮСШ. Вони дали також згоду на добровільне об’єднання територіальної громади шахтарського міста з громадою Грядівської сільської ради (с.Гряди, с.Кропивщина, с.Низкиничі, с.Тишковичі, с.Хренів) в громаду з адміністративним центром у Нововолинську. Було також розглянуто питання стосовно тепло-водопостачання та комунального господарства міста, внесені зміни та доповнення до цільових програм соціального захисту населення, розвитку культури і мистецтва, а також оздоровлення та відпочинку дітей тощо.




коментарів: 2
  1. А де ж поділи той мільйон доларів чи гривень грантів, про який говорив на 1 вересня у школі №5 молодий Мигас? Що всі кошти будуть напрвлені на освіту…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа