<

На ОККО продовжуються гулянки, зламали дерево, – мешканці вулиці Чехова у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 27.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
19
/ коментарів 6

27-го липня в редакцію БУГу звернулися мешканці вулиці Чехова у Нововолинську, що поблизу заправки «ОККО» та розповіли про черговий інцидент.

Віктор Касьян зазначив, що на ОККО продовжуються нічні гулянки і цієї ночі зламали молоде дерево.

“Жителі вулиці, як завжди, крайні. Днями пасажири автобуса справляли потребу біля наших будинків, зазначаючи, що на заправці великі черги. Звичайно, це для більшості дрібниці, але не для нас – маємо такі або схожі ситуації через день.

І все, як завжди… стаканчики, пляшки. Тепер обурило те, що зламали дерево, які я садив та поливав. Хтось так розважається, що ламає”, – зазначив Касьян.

Коли чоловік зранку помітив поламане дерево, викликав патруль. Поліцейські, як розповідає нововолинець, склали протокол.

“Дерево спробую врятувати, сьогодні пів дня витратив на те, щоб накласти бандаж і зробити підпорки на стовбур, можливо зростеться”, – розповідає мешканець вулиці Чехова.




коментарів: 6
  1. Зато влада погана, попередники…і т.д.
    Люди, нарешті, почніть з себе.
    Як менше сратимете, то й країна чистіша буде.

  2. Давайте закриємо шановний дорогу там цілий день і ніч їздять машини мимо вашого особняка .який звели після відкриття окко. а сморід від курчака вам не мішає ?

  3. Давайте закриємо шановний дорогу там цілий день і ніч їздять машини мимо вашого особняка .який звели після відкриття окко. а сморід від курчака вам не мішає ? А будинок зведений законно? Чогось .доки не було зведено особняка нікому заправка не мішала.. Я бачу як часто з квадрату покупці з бутилкою йдуть посидіти під ваш пліт( І не тільки посидіти).Ви їх не бачите?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер