<

На нововолинському озері задихається риба

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:16 | 6.03.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3294
/ коментарів 7

Нововолинці повідомляють, що на місцевому озері масово гине риба. Як припускають мешканці, це пов’язано з забрудненою водоймою, адже біля берега можна помітити чималу кількість сміття.

Люди помічають, що все більше риби спливає на вверх у нововолинському озері. Обурені користувачі фейсбуку поділились відповідними світлинами на своїй сторінці.

Читачі зазначили, що проблема може бути пов’язана також з сезонним цвітінням. Проте нововолинці наголосили, що місцева водойма дуже забруднена сміттям – пластиком, цигарками та пляшками, що виносить хвилями до берега.




коментарів: 7
  1. Яке цвітіння води при То 9 град. С, взимку? Це екологічна катастрофа!

  2. Треба взяти аналіз води та риби завезти в Луцьк санепідемстанції бо наша санепідемстанція куплена місцевими чиновниками і тоді все буде ясно

  3. А ви не задумувались куди стікає вся гидота,якою дороги посипали? А болото в низині…

  4. Не робіть трагедії, дохне тільки толстолоб, бо риба в нас не акліматизована. Таке було кожну весну, бо саме цей вид важко переживає зиму.

  5. Так чи інакше озеро давно треба чистити, стільки сміття, особливо зі сторони села, як на березі так і у воді. Минулої весни собака дохла плавала декілька місяців, як в такій місцевості відпочивати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер