<

У Нововолинську на стадіоні «Шахтар» вслід за Динамо влаштували «підпал» трави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:55 | 7.05.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
51
/ 1 коментар

На стадіоні «Шахтар» у Нововолинську слідом за ФК Динамо прийняли рішення «випалити» траву на полі, щоб вона краще росла у наступному сезоні. Таким чином привертають увагу до паління сухостою, а фото – не справжні.

Світлини виклали ввечері 7-го травня у фейсбук-спільноті “Нововолинськ інфо”.

“Ми слідуємо старій добрій традиції палити сухостій. У такий спосіб хочемо привернути увагу до підпалів на полях, значно більших за футбольні. З початку року в Україні сталося більше 12 тисяч пожеж в екосистемах”, – йдеться у дописі.

Насправді ж світлини палаючої трави на «Шахтарі» – це фотошоп. Мета допису – привернути увагу громадськості до проблеми спалювання сухої трави.

Трава на стадіоні – на місці. В цьому можна впевнитися, прочитавши допис директора Нововолинського ЦФЗН Валентина Бортнічука.

“Після дощику в четвер. Сьогодні після третього косіння вперше вкатуємо нашу футбольну галявину СОКу “Шахтар”, – пише Валентин Бортнічук цього ж 7-го травня, зранку.




один коментар
  1. Сьогодні снилося що я на вщент забитому нашому стадіоні на матчі кубка України Шахтар Нововолинськ – Шахтар Донецьк . Ну насниться же таке))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер