<

На нововолинському ХАН-Електробау «загорілось» складське приміщення: рятувальники проводили навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 26.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
34
/ 1 коментар

За легендою, 26-го листопада 2020 року на пункт зв’язку частини 5-ї ДПРЧ міста Нововолинська поступило повідомлення про пожежу у складському приміщені на підприємстві ТзОВ «ХАН-Електробау Україна», що у місті Нововолинськ на вулиці Шахтарській,39а. В ході практичного відпрацювання дій з гасіння пожеж та евакуації потерпілих рятувальники вдосконалювали свою майстерність, тренували чіткість та злагодженість в роботі.

Вогнеборці, що прибули на місце умовної пожежі, провели розвідку в ході якої було виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та надали першу домедичну допомогу. Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі.

Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено. Завдяки  цьому, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно тактичної характеристики підприємства, особливостей зовнішнього протипожежного водопостачання та забезпечення пожежної безпеки на підприємстві «ХАН-Електробау Україна».

Поставлена мета проведення навчально-тренувальних занять була досягнута, оскільки керівники підрозділів забезпечили вирішення усіх поставлених завдань. До навчань були залучені рятувальники 5-ї ДПРЧ міста Нововолинськ та працівники Екстреної медичної служби.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер