<

На нанесення розмітки на дороги Волині витратять 10 млн, зокрема у Нововолинську – 800 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:49 | 11.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 5

На послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області – нанесення дорожньої розмітки – цього року скерують майже 10 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника 8 травня оголосила служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 червня, розповідають Волинські Новини.

Очікувана вартість робіт становить 9 957 633 гривні.

Йдеться про такі послуги: розмічання покриття дороги вручну перед нанесенням ліній горизонтальної розмітки, улаштування горизонтальної розмітки фарбою маркірувальною машиною та придбання фарби для дорожньої розмітки, скляних мікрокульок і розчинників.

Ці послуги мають надаватися до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін на нанесення розмітки фарбою становить шість місяців.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема двох маркірувальних машин, а також працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Відзначимо, на нанесення дорожньої розмітки в Нововолинську витратять 800 тисяч гривень, а в Луцьку розмітку та знаки оновлять за 2,7 мільйона гривень.




коментарів: 5
    • Побачили цифру і почали тут кококо. Читайте до кінця, а не лише заголовок.

  1. 2 людини по 10000 зарплата
    2 місяці 40тис, 760 тис на інше, 40тис машина, 20тис фарба, 700тис в карман, корупційна вартість робіт!!!сайт пише рообандитів, які грабують країну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця