<

На магазин у Нововолинську склали протокол за порушення карантину: поліція проводить рейди по торгових закладах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 3.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 18

3-го квітня поліція Нововолинська спільно з Держспоживслужбою провела рейди по закладах торговлі та установах, що надають послуги громадянам, з метою перевірки дотримання правил карантину. На один магазин склали протокол за порушення статті 44-3 КУпАП. 

Другий день в місті тривають рейди, – повідомив начальник сектору превенції Нововолинського відділення поліції Василь Милацький.

3-го квітня дільничний офіцер поліції разом із провідним спеціалістом відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Нововолинського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Валентиною Бакун оглянули заклади, що здійснюють торгівлю та надають послуги населенню.

Обходять заклади, яким дозволено торгівлю, згідно постанов, продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами, агрохімікатами, насінням, садівним матеріалом, засобами зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання санітарних та протиепідеміологічних заходів.

Перевіряють, чи не порушують законодавства заклади, яким не дозволено працювати.

У ході перевірки виявили магазин, який не має права працювати під час карантину (продаж товарів для отоплення та водопостачання). За порушення правил щодо карантину складений протокол за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил карантину). 

Нагадаємо, за порушення правил щодо карантину передбачена адміністративна відповідальність: штраф від 17-ти до 34-х тисяч гривень та 34 000 – 170 000 гривень для посадових осіб.

Читайте також: У Нововолинську хуліганив чоловік в черзі біля Ощадбанку: поліція склала протокол за порушення карантину.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України 16-го березня були прийняті рішення про низку обмежувальних заходів у звязку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. Було дозволено торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, зв’язку, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також на заборонена банківська та страхова діяльність. 

25-го березня уряд зняв заборону щодо оптової торгівлі харчовими продуктами, торгівлі ветеринарними препаратами, здійснення ветеринарної практики, продажу кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння і садивних матеріалів, а також деяких інших видів діяльності.

1-го квітня Кабмін дозволив продаж запчастин для транспортних засобів, добового молодняка свійської птиці та роботу ломбардів і кредитних спілок.




коментарів: 18
  1. Десь э інформація в яких апеках маски продают медицинські? Чув в магазини без масок не будуть пускати, а в парі аптек питався, ніде нема вже давно

  2. Бачила як сьогодні складали протокол на кафе Новік . Там каву з собою модна було брати зайшовши всередину. Тепер лише через віконечко видають
    В статті правда про Новік не сказано

  3. хірургічні найефективніші а те що тьотя мотя сама собі пошиє. . то вже краще друшляка на голову вчепити, хоч люди насміються , користь буде

  4. Всі ці маски вірусу до одного місця.
    Наши бариги різних рівнів швиденько зкумекали де можна не упустити бабло.

  5. ломбардів і кредитних спілок – дозволено працювати … СКОТИ ,більш ніяк не можна назвати цей зелений уряд .

  6. Когда была подготовка к выборам,то бесплатно давали и газеты и ручки,и календари,ну много чего давали,только,чтобы люди голосовали.А здесь вдруг такие бедные стали и наши депутаты,что не могут людям дать бесплатные маски.Позор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер