<

На Львівщині помер голова Профспілки працівників вугільної промисловості, який розпочинав трудову діяльність у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:01 | 31.01.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1180
/ Коментарі відсутні

31-го січня помер голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, який розпочинав трудову діяльність у Нововолинську. Йому було 77 років.

Про це повідомило Львіввугілля.

Заупокійне Богослужіння відбулося 31-го січня у церкві св. Йосафата (Червоноград), чин похорону буде 1-го лютого об 11:00.

«Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким покійного. У цю важку мить поділяємо горе та схиляємо голову у молитві за упокій душі Олега Петровича. Вічна пам’ять!», – йдеться у повідомленні.

Олег Турчин народився 1 серпня 1946 року. У 1964 році розпочав роботу у вугільній промисловості як підземний електрослюсар на шахті №9 «Нововолинська». З 1965 року працював на шахті «Великомостівська» підземним електрослюсарем, механіком на дільниці прохідницьких робіт.

У 1989-1994 та 1996-2004 роках очолював первинну організацію профспілки копальні. У 2004 році був обраний головою Львівської територіальної організації Профспілки вугільників та очолював її понині. Був щирим патріотом України та шахтарського Прибужжя, закликав до збереження і розвитку вугільної галузі.

За свій багаторічний трудовий шлях став кавалером знаків «Шахтарська слава» і «Шахтарська доблесть», нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України, відзнаками «За заслуги у профспілці», «Профспілкова звитяга», «Честь і слава» ЦК Профспілки ПВПУ, заслужений працівник профспілок України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок