<

На думку депутата Шаповала, у Нововолинську загострилась ситуація з незаконним обігом наркотиків, – Петро Шпига

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 4.05.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
16
/ коментарів 7

Начальник УМВС Волині Петро Шпига, очевидно, недооцінює ситуацію з обігом наркотиків у Нововолинську. Звернення депутата Нововолинської міськради Володимира Шаповала головний полісмен області зводить до оціночних суджень.

“Повідомляю, що ГУНП у Волинській області звернення керівника громадської організації «Самооборона Нововолинська» Шаповала В.В. щодо загострення, на його думку, ситуації з незаконним обігом наркотичних речовин у м. Нововолинськ та селищі Жовтневому Волинської області уважно розглянуто та проведено службове розслідування”, – пише у відповіді на звернення Петро Шпига.

На думку Шаповала, у місті процвітає наркоманія

IMG_7289
IMG_7287

Депутат міськради Володимир Шаповал звернувся до Шпиги з тим, що жителі скаржаться на відсутність контролю збоку правоохоронних органів та безвідповідальність у вирішенні проблеми наркоманії.

MG_6200

Він уже традиційно піднімає питання збуту наркотиків в місті, про це говорив також на сесіях міської ради. Зокрема, мова йшла про наркоточку на вулиці Чайковського, яка працює вже понад 10 років. За весь час існування вона жодного разу не закривалася поліцією. Відома також інформація про точки на вулиці Чехова у Нововолинську та у селищі Жовтневому.

Не лише зі слів депутата Шаповала тут постійно торгують наркотиками, про це знають жителі міста, і обходять це місце стороною. Наркомани ходять сюди колонами. Щоб пересвідчитися в цьому, треба хоч раз пройтися вздовж вулиці, де все всипане використаними шприцами.

IMG_7129
IMG_7112 (1)
IMG_7173

Як стало відомо з відповіді Шпиги, у Нововолинському відділку поліції створено пошукові групи по відпрацюванню міста в нічний час з метою виявлення осіб, які збувають та вживають наркотичні речовини.

6lbttnkh3w27te2husmgm6fh4t4wnmdb

“Нововолинським ВП ГУНП на постійній основі вживаються дієві заходи з метою покращення оперативної обстановки на території обслуговування відділу. Результати оперативно-службової діяльності щомісячно аналізуються та висвітлюються у засобах масової інформації, а також на відомчому сайті ГУНП в області. Стан розкриття злочинів перебуває на постійному контролі керівництва ГУНП”, – зазначив Петро Шпига.

Щороку в Нововолинську медики виявляють 3-4 десятки ВІЛ-інфікованих.Від СНІДу, починаючи з 1996-го, коли було виявлено першого хворого, померло більше двохсот мешканців міста та селища Жовтневого.

Це вже не перше звернення голови громадської організації «Самооборона Нововолинська» у правоохоронні органи. Не потрібно вступати в ряди поліції, щоб зрозуміти: наркоманів не стане менше, якщо працюватимуть точки збуту. Що повинно статись, щоб ми пробудилися від цього летаргічного сну байдужості? У світлі вищевикладеного інтернет-видання “БУГ” закликає правоохоронців викоренити явище наркоманії з міста, а громадськість – взяти на контроль діяльність правоохоронних органів у справах відносно торговців наркотиками.

Тим, хто досі сумнівається у складності ситуації з обігом наркотиків у місті, журналісти інтернет-видання “БУГ” пропонують екскурсії по Чехова, Чайковського тощо і спілкування з людьми, які проживають на цих вулицях.

MG_2831-32




коментарів: 7
  1. Шановний Шпига!
    Приїзди в Нововолинськ, побачиш, як тут що робиться. Шприци позбираєш…
    Думаю, зрозумієш, що у нас ще ті проблеми.

      • тобто в те, що це в Нововолинську проблема вірить лише Шаповал і Анатоль, так, прошу Пана?

  2. Вже не один раз дільничому вказувалось на місце продажу дурмана,а віз все там!!

  3. Мусора ніколи не закриють ці місця продажу наркотиків,тому що за це ім гарно платять мзду.Так ,що не будуть вони закривати місця свого постійного прибутку.

  4. Зміни починай з себе. Не будь байдужим! :

    Паралельно , з боротьбою зі збутом наркотиків , треба проводити пропаганду Здорового образу життя – це і гуртки, і спорт, і релігійні уроки в Школі , і відвідування Церкви. Все в комплексі дасть результат. На це треба набагато Більше звертати Увагу !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа