<

На ДП “Волиньвугілля” представили нового керівника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 27.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 8

За участі працівників ДП “Волиньвугілля”, голів профспілок та директорів шахт 27-го вересня відбулося представлення нового керівника держпідприємства – Олександра Зоріна.

Це була найкоротша процедура представлення директора за останні роки. Олександр Зорін попросив кілька днів для ознайомлення з виробництвом і пообіцяв, що зустрінеться з представниками профспілок найближчим часом.

Олександр Зорін, 1959 року народження, працював на шахті №42 «Курахівка» (нині ВП «Шахта „Курахівська“ ), що входить до складу ДП „Селидіввугілля“ і розташована в західній частині Донбасу. З серпня 2003 р. керував вугільним підприємством. Повний кавалер «Шахтарської слави», Почесний механізатор вугільної промисловості, депутат міської ради міста Селидове (від Партії Регіонів).

Зоріна характеризують як такого, що вніс вагомий внесок у виконання програми соціально-економічного розвитку шахти та міста.

article289

Новий директор зобов’язується виконувати обов’язки гендиректора на період до призначення керівника цього підприємства в установленому порядку.




коментарів: 8
  1. Знову партія регіонів? Невже немає своїх достойних? І хто ж це його сюди направив?

  2. А що,хай попробує.Через пів року буде результат-хай працює.Все залишиться,як Є- нах… з Нововолинська.В Київ чи ще дальше.

  3. знову сепар…ха-ха.Вже один доочікувався сука шо на консервацію десяту ставлять.Пацики з данбаса всегда ради помочь…Гірники шукайте роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця