<

На День міста та День шахтаря на атракціонах в Нововолинську був аншлаг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 26.08.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
94
/ коментарів 7

25-го серпня у Нововолинську, на День міста та День шахтаря, у містечку атракціонів було людно. Дорослі та діти прийшли на каруселі, формуючи черги з охочих прокататися.

Атракціони “Коло огляду”, “Клітки”, машинки для дітей “Світлофор”, олені “Північ”, “Човники” та “Клоун” працювали на повну. Ввечері пустували лише “Веселі гірки”, бо зламалися.

На “Коло огляду” помітили і заступника міського голови Олександра Громика, який прийшов разом із представниками іноземних делегацій, що завітали на свята до Нововолинська, подивитися на місто з висоти.

Нагадаємо, містечко атракціонів у Нововолинську засноване у 1975 році, але самі атракціони з’явились у 1976 році. Першими запрацювали “Коло огляду”, “Ромашка” та “Вітерець”. На сьогодні деякі з атракціонів списані.

Атракціон “Ромашка”

Цього року, за ініціативи нового директора міського парку культури та відпочинку Романа Красинського, на атракціоні “Світлофор” замінили дерев’яні шляхи, якими їздять машинки.

Ось так виглядає містечко атракціонів у будні дні:

Ціни на атракціони




коментарів: 7
    • Так, до пів мільярда прибутки бюджету, зібрані із платників податків міста, доходять! “Господарник” у нас хороший. :)))

  1. Так, до пів мільярда прибутки бюджету, зібрані із платників податків міста, доходять! “Господарник” у нас дуже вже “хороший”. :)))
    Засмальцьованими до блиску, за 23 роки перебування, “совковими” фразами він зомбував нововолинців всі три дні святкувань. Доводячи, що це завдяки йому, городяни увійшли в європейську “землю обітовану”. Збирається знову – тепер на голову ОТГ. Не дайтеся себе надурити учергове, містяни і жителі приміських сіл! Бо лихо нам знову буде.

  2. Хороший репортаж, фотки, але не вистачає повноти картинки… Чому не сфотографували”бухалово”на базарних рядах, “дикі” танці на балконі стадіону… А саме більше вразив “оновлений” асфальт перед “серпентарієм”… В місті більше не знайшлось доріг, які потрібно ремонтувати… Маразм.

  3. Головне не голосувати за Недищука. Просто людина некомпетентна і безамбіційна. Потрібні молоді керівники, які відремонтують парки і дороги, виженуть з міста коптюків і інших кровосісь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер