<

На чотирьох паліїв сміття та сухої рослинності у Нововолинській громаді склали адмінпротоколи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 29.03.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

27-го березня рятувальники Нововолинська спільно з державним екологічним інспектором, працівниками поліції провели профілактичні рейди у місті та селищі Благодатне.

Про це БУГу повідомили рятувальники.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи учасники рейдів у Нововолинську виявили двох паліїв та двох – у Благодатному.

Одними роз’ясненнями не обійшлося палії понесуть відповідальність відповідно до статті 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До слова, о 13:56 хв виникла пожежа у Благодатному від необережного поводження з вогнем невстановленої особи загорілася суха трава, полум’я перекинулося на дерев’яний дачний будиночок, який згорів повністю. На голову правління садівничого товариства державним екологічним інспектором складено адміністративний протокол за статтею 82 КУпАП.

ДСНС нагадує: категорично забороняється спалювати сміття, розводити багаття поблизу лісових насаджень, сухої рослинності та залишати недопалки чи сірники на трав’янистій підстилці.

Необхідно пам’ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров’ю!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер