<

На базі Нововолинського спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» відбувся турнір з армреслінгу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:28 | 19.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У неділю, 18-го жовтня, на базі Нововолинського спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» відбувся турнір з армреслінгу.

Організатори змагань – відділ з питань молоді і спорту Нововолинського міськвиконкому та Нововолинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», залучили до змагань велику кількість учасників та вболівальників, – пише ВолиньPost.

Турнір проводився у трьох вікових категоріях – 8-9 класи, 10-11 класи та студенти НЕМКу, молодь 18 років та старші. Перед початком змагань головний суддя провів майстер-клас з армспорту та пояснив всім учасникам і вболівальникам правила цього виду спорту.

У дуже цікавій та безкомпромісній боротьбі проходили всі поєдинки. В результаті у наймолодшій віковій категорії перемогу здобув Дмитро Романов (ЗОШ №8). Серед старших школярів і студентів найсильнішим виявився Кулинич Володимир (НЕМК). Він зумів отримати першість і в найстаршій групі.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грошовими призами. Всі спортсмени отримали дипломи за активну участь у змаганнях. А найкращим подарунком для всіх бажаючих стала фотосесія з чемпіоном світу Андрієм Пушкарем.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа