<

На батьків дітей, які розважалися у недобудові Нововолинська, склали адмінпротоколи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 15.07.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
24
/ коментарі 4

Правоохоронці склали адміністративні протоколи на батьків, діти яких проводили своє дозвілля у занедбаному недобудованому багатоповерховому будинку на 5-му мікрорайоні Нововолинська.

Нагадаємо, 6-го червня БУГ опублікував відео з небезпечними розвагами нововолинських школярів.

Після виходу матеріалу, поліція провела відповідну перевірку. Адже будівля несе пряму загрозу здоров’ю дітей, які проводять тут своє дозвілля.

По даному факту інспектори ювенальної превенції та дільничні офіцери Нововолинського відділення поліції провели відпрацювання територій недобудованих будівель Нововолинська та склали адміністративні протоколи на батьків за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Про це йдеться на офіційній сторінці нововолинських правоохоронців у фейсбуці.

Поліцейські провели перевірку та при повторному патрулюванні територій однієї із недобудованих будівель 5-го мікрорайону виявили на даху трьох неповнолітніх, яким загрожувала небезпека.

З дітьми правоохоронці провели профілактичні бесіди, а на їхніх батьків склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Санкція статті передбачає попередження або штраф від 850 до 1700 гривень.

Окрім цього, у відповідні установи міста скеровано подання щодо вжиття заходів для забезпечення припинення вільного доступу до недобудови неповнолітніми та сторонніми особами, які наражають на небезпеку власне життя.




коментарів: 4
  1. А закрити недобудову ніяк да? Щоб дітвора не лазила.. воно ж мале дурне, не впало одне впаде друге.. влада де дії?

  2. Малалєтки, ідіть всі табуном тусоватися під вікна сторонського.
    Громада одобрює!

  3. А віз і нині там. Тільки в цьому році безпека дітей вже не так актуальна, бо вибори через 4 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа