<

На автодорозі з Ковеля до Жовкви обмежать рух вантажівок без ланцюгів протиковзання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 2.12.2016 / Володимир, Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Служба автомобільних шляхів у Волинській області застерігає, що під час інтенсивних снігопадів, хуртовин та ожеледиці буде обмежено руху вантажного автотранспорту без ланцюгів протиковзання на ділянці з 61-го по 73-ій кілометр (від Володимира-Волинського до Нововолинська) автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

Про це водіїв на дорогах інформують встановлені відповідні панно, – пише ІА «Волинські новини».

У зв’язку з складними погодними умовами звертаємось до всіх водіїв, користувачів доріг терміново підготувати транспортні засоби для їх експлуатації в зимовий період.

Використання зимової гуми, ланцюгів протиковзання дозволять уникнути заторів, з’їздів автомобілів з узбіч, інших аварійних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування.

Не зайвим буде обладнання великовагових автомобілів противідкатними упорами, автомобільними лопатами, іншими засобами, необхідними для безпечного руху автомобілів у зимовий період.




коментарів: 4
  1. В Альпах по серпантинах зимою можна їхати фурою 90 км год. І непотрібно там ланцюги. Тому що там чистять траси а внас і сіль з піском вже починають красти. Плакати хочиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа