<

На 1-й шахті ситуація залишається критичною: заробітної плати немає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:56 | 3.08.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарі 2

3-го серпня, у понеділок на нововолинській шахті №1 відбулась зустріч мера міста Віктора Сапожнікова із працівниками копальні.

Директор шахти №1 Олександр Шостак прокоментував ситуацію і розповів, що на цьому тижні чекають виділення коштів на закриття заборгованості:

“Найстрашніше уже сталось: людям не видають заробітної плати. Вони звільняються, вже не так масово, але все ж – пишуть заяви на звільнення. Кожен хоче отримати чесно зароблені гроші. На жаль, досі шахтарі не мають чим годувати свої сім’ї.

Ресурсів ще не виділено. Нічого не змінилось, гірники страйкують і лише підтримують життєдіяльність підприємства. Відбулась зустріч з міським головою, який приїхав поспілкуватися і подивитись на ситуацію. Навіть сказати нічого. Вугілля нереалізоване для споживача. Ситуація напружена. Кошти, які мають бути виділені на шахту, ще не виділені.  Надіюсь, це трапиться протягом тижня. Якщо гроші не виділять, страйк буде і надалі – або віче на площі, або перекриття доріг. Гроші повинні надійти сьогодні-завтра.”

Ситуація вкрай напружена. Після візиту нововолинського мера все лишилось без змін.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” продовжують слідкувати за подіями. Будьте з нами!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер