<

МЯТА, Роман Скорпіон та Тоня Матвієнко виступлять у Нововолинську з нагоди Дня міста та Дня Шахтаря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 14.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ коментарів 13

23-25 серпня у Нововолинську відбудуться святкові урочистості з нагоди Дня міста і Дня шахтаря.

Серед заходів будуть традиційні, а також організатори подбали про те, щоб додати до святкувань цікаву «родзинку», – повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

23 серпня о 9.00 годині на площі В’ячеслава Чорновола пройде церемонія підняття Державного Прапора України. А після урочистого заходу любителів велоспорту запрошують до велопробігу у вишиванках. Цього ж дня відбудеться відкриття тенісного корту, який облаштували у районі СОКу «Шахтар». Упродовж трьох днів там проходитимуть турніри серед аматорів.

24 серпня нововолинський Майдан Незалежності вкотре розквітне вишиванками. Адже проведення патріотичної акції «Я по світу іду в вишиванці» збирає щороку велику кількість містян та гостей Нововолинська. Окрім традиційного нагородження за найкращі вишиванки, демонструватиметься національний одяг із приватної колекції нашої землячки Марії Доліновської. У центрі міста проходитимуть основні урочистості з нагоди державного свята та чимало інших мистецьких заходів.

Цього дня діятиме виставка-продаж виробів народних умільців з міст Волинської області та України. Як повідомила директор міського музею Ірина Костюк, вже більше 30 осіб зголосилося до участі. Також десять об’єднань співвласників багатоквартирних будинків представлять композиції на виставку «Осінній барвограй».

На Майдані Незалежності відбудеться розіграш лотереї. А ввечері вперше у місті пройде регіональна битва діджеїв.

У неділю, 25 серпня, Нововолинськ відзначатиме 69-у річницю з часу свого заснування, а гірники, з працею яких пов’язано становлення міста, – своє професійне свято.

Розпочнеться цей день із Фітнес Ранку. Учасники заходу зберуться на площі В’ячеслава Чорновола, де проведуть розминку. Опісля відбудеться легкоатлетичний забіг дистанцією 5 км, танцювальна програма ZUMBA-FITNESS, інтервальний тренінг та мотиваційна лекція «Як любити себе і любити своє тіло».

Святкові урочистості з нагоди Дня міста і Дня шахтаря, як і зазвичай, проходитимуть у парку культури і відпочинку, вони розпочнуться о 14.00 год. Свої пісні даруватимуть нововолинцям гості – аматорський ансамбль народної пісні «Перевесло» із Ківерець , срібний вокаліст вокального шоу «Голос, Діти» Ярослав Карпук та аматори народного мистецтва Нововолинська.

О 20.00 год на міському стадіоні відбудеться великий гала-концерт за участю відомих вокалістів та артистів української естради: Миколи Лукашука, Галини Конах, МЯТИ, Романа Скорпіона, Тоні Матвієнко.

На бульварі Шевченка працюватиме мистецька алея, де будуть облаштовані фотозони, діятимуть виставки картин місцевих художників, а бібліотекарі влаштують лунжзону «Рідне місто пізнаю..».

У святкові дні відбудеться багато спортивних заходів. Зокрема, у районі міського озера пройдуть змагання з рибної ловлі, там можна буде почастувати рибної юшки.

“Організатори не забули і про розваги для дітей, для них працюватимуть локації у парку культури та відпочинку.Сподіваємося, що святкові дні створять мешканцям міста та його гостям незабутню атмосферу і подарують гарний відпочинок, приємне спілкування і масу позитивних емоцій”, – йдеться на сайті міської ради.




коментарів: 13
  1. Уммм…цікаво пан мер збив збив з місцевих підприємців не маленькі кошти і щнову буде скрізь писати за що за фінансування міської ради чи облради ???? Не соромно ???

    • А тобі не соромно писати таке? Зроби щось сам, тільки масштабніші речі, аніж щодня ти робиш.

  2. Концерт для електорату Мера? Блін ви реально?*??? Коли Наш день міста перестане будуватися людьми з культури, які так далеко від “культури”…. Це буде дискотека 80?????? Організатори дивляться, щось окрім УТ1 і інших телеканалів? Вони бачать, які гурти їздять на дні міста, які їздять туди де молодь?

    • а що вам потрібно шановний, щоб “ригали” на сцені і слово через слово було зрозуміло про що пісня, і пісня скоріш за все з трьох слів та приспіву.?

  3. Що знову концерт для 60 + ?
    Чорт забирай що це за горе артисти які постійно співають про нерозділене кохання

  4. НУ Я БУВ НА КОНЦЕРТИ СКОРПИОНА-НОРМАЛЬНИЙ СПИВАК.ТАЙ МАТВИЕНКО НОРМАЛЬНО СПИВАЕ. ДОБРЕ ЩО Й ТАК

  5. Не маю нічого проти жодного із запрошених артистів, хоча, відверто кажучи, перших двох вперше чую. Але. Цікаво, хто вирішує, кого запрошувати на свято? Чому ніхто не питає у нововолинців. Можна ж провести якесь опитування у соцмережах. Хіба це так тяжко?! Ну наприклад, для запрошених артистів є такий-то бюджет, серед артистів, які нам по карману є слідуючі, кого із них ви б хотіли почути і побачити на свято. Ну якось так…

    • Нащо? Більшість захотіла б виконавців російської попси типу монатіка чи врємяістєкло. Правда не знаю чи вистачило б виділеного бюджету, але… Воно вам треба?

  6. Ярослав крутий!у Володимирi спiвав, цей маленький Елвiс! Нереально талановитий, буде що послухати!!!

  7. Перший – це хлопець з Нововолинська, ви його й не можете знати, бо навряд відвідуєте міські концерти в ПК. Конах – це з Луцька, вона невідома, але брала участь в Голосі країни декілька років тому. Інші – це ті, на яких вистачає бюджету й повірте вони теж коштують огогого. Ви поцікавтесь прайсами українських артистів, а потім скажіть чи готові, щоб місто за наші з вами податки витрачало такі кошти на це свято.

    • Так я про це і кажу. Розумію, що бюджет обмежений. Але, якщо вже когось запрошувати, то чому не запитати думку нововолинців. Взагалі цікаво, яку суму з бюджету збираються витратити на це дійство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер