<

Розвиваємо спортивну інфраструктуру Нововолинська для вас і своїм прикладом показуємо, як її треба використовувати – Борис Карпус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 17.07.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
25
/ коментарів 5

Літо у розпалі, карантин послабили, а це означає, що прийшов час для активного відпочинку та занять спортом. У Нововолинську в 2019 році на 15-му мікрорайоні з’явився сучасний спортивний майданчик, де любителі гри в баскетбол проводять своє дозвілля.

Серед них і громадський діяч, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус, який вже десятки років захоплюється баскетболом. До слова, завдяки ініціативи команди парламентаря на місці старого баскетбольного майданчика з’явився новий, бажаючих пограти на якому є чимало.

Борис розповів, що для гри спортсмени об’єднуються в команди. Мешканець міста Володимир додав, що через день ходить грати в баскетбол і на новому майданчику отримує ще більше задоволення від гри.

“Приходьте на майданчики, бігайте, займайтеся спортом. Це надає сил та натхнення, приплив життєвої енергії. Ми розвиваємо спортивну інфраструктуру для вас і своїм прикладом показуємо, як її треба використовувати”, – зазначає Борис Карпус.

Нагадаємо, 27-го вересня у Нововолинську на вулиці Сірка та 15-му мікрорайоні офіційно презентували два спортивні майданчики зі штучним покриттям: мультифункціональний та баскетбольний. Незважаючи на непорозуміння, які виникали на початку будівництва, нововолинці задоволені результатом.

Мешканці міста зверталися до нардепа з проханням побудувати майданчики, адже для цього були відповідні території. По 800 тисяч гривень з державної казни було виділено за сприяння парламентаря.




коментарів: 5
  1. У школі номер два,все заросло травою, рампи прогнили.Всі говорять про зміни перед виборами, але далі все як і завжди

  2. Бор, застарий ти вже для тої фізкультури.
    Ше й м’ячем тарабаниш у не чужому для мене дворі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер