<

Мультитест на 200 балів: в одному з ліцеїв Нововолинська 16 учнів здобули найвищий бал з екзамену

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 30.08.2022 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
2359
/ Коментарі відсутні

Цьогоріч, через війну, традиційне ЗНО скасовували, натомість випускники складали національний мультитест. Всупереч швидким змінам в організаційних питаннях, абітурієнти Нововолинського наукового ліцею Волинської облради отримали 19 найкращих результатів.

Заповітні 200 балів отримали 16 ліцеїстів. Серед них учениця Маргарита Помаліна виборола найвищий рівень – 600 балів (по 200 з кожного предмету) та Катерина Манецька (одна з відомих сестер блогерок з Нововолинська) – 400 балів з двох предметів.

Журналісти інтернет-видання «БУГ» завітали до навчального закладу аби познайомитись з майбутніми студентами найкращих ВНЗ України. Учні розповіли читачам про тривалість підготовки до екзамену та формат проведення нового оцінювання.

На території ліцею вдалось поспілкуватись з Віолетою Помазанкою, яка отримала найвищий бал з української мови, Катериною Манецькою, яка виборола по 200 балів з української мови та математики та з володаркою 200 балів з історії України – Вікторією Чупахіною.

Дівчата розповіли, що готувались до НМТ з допомогою тогорічних тестів державного оцінювання. Посилено вивчати предмети учні розпочали ще з 9-го класу, до воєнного стану діти також додатково займались з репетиторами.

“В день проведенням мультитесту ми отримали свої номерки, де було вказане місце та, перед початком самого іспиту, нас проінформували про формат проходження екзамену”, – розповіли дівчата.

Директорка Нововолинського наукового ліцею Волинської обласної ради Інна Хільковець зазначила, що навчальний рік 2021-2022 видався для усіх учасників освітнього процесу напруженим. Попри все, випускники наполегливо працювали та показали високий рівень знань.

“За підсумками основної сесії НМТ учні мають 19 найвищих результатів, з яких 6 – з української мови, 11 – з математики та 2 – з історії України. Дякуємо нашим випускникам за наполегливість, старанність та вміння результативно застосовувати здобуті знання”, – додала Інна Хільковець.

Класна керівниця Лілія Шустік розповіла, що була приємно вражена від результату своїх учнів. Дівчинці з 11-В вдалось отримати 600 балів (українська мова, математика, історія України).

БУГ також мав можливість поспілкуватись з випускниками, які проживають в інших містах та навчались у Нововолинському науковому ліцеї. Абітурієнти розповіли про перші враження від результатів тесту та обраний вищий навчальний заклад. Більше дивіться у відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа