<

МРЦ “Нові крила” запрошує нововолинців на святкування Дня народження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 18.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Молодіжний ресурсний центр “Нові крила” відзначає своє друге День народження і запрошує всіх охочих на свято.

Для гостей виступатимуть місцеві музиканти. Присутні матимуть можливість поспілкуватися за чашкою чаю або кави та поласувати тортом.

Свято відбуватиметься 25-го лютого, о 18:00 за адресою – вулиця Нововолинська 51, корпус 2.

Основною метою молодіжного центру – є створення умов для розкриття творчого потенціалу молоді.

Молоді люди пишуть проекти, проводять творчі вечори, займаються волонтерством та активною соціальною діяльністю в межах міста.

На базі МРЦ “Нові крила” відбуваються тренінги, навчання, майстер-класи та зустрічі. Активісти є організаторами багатьох заходів, зокрема, проводять фото та артвиставки. Один із найбільших проектів, втіленених у життя –  Блогодійний різдвяний бал.

На запитання: “Що ж для вас означає МРЦ?” ми отримали багато цікавих відповідей.

“Це ідея, яка втілилась у життя силами молодих і активних людей. У перший день створення концепції цієї ідеї нас було двоє, через тиждень – п’ятеро, а зараз в соцмережах за нашою діяльністю спостерігає понад дві тисячі людей. Це успіх! Є в Нововолинську молоді люди, які не мають бажання сидіти на місці, склавши руки. Вони зі всіх сил стараються змінити місто. Ми намагаємося робити це разом”, – зауважив керівник МРЦ “Нові крила” Павло Медина.

“Все починалось з простих творчих вечорів, де однодумці збиралися разом, аби пропагувати мистецтво. А зараз – це потужний центр розвитку, де кожен знайде місце собі та реалізації своєї ідеї. Ми виступали, розмальовували, втілювали, закликали.  Не все виходило, але я переконана, що той заряд, який ми даємо громаді – безцінний. Я горда називати це місце рідним, а людей тут –  своїми добрими друзями. Нехай нас стає все більше, проекти масштабнішими, мрії ближчими!”, – розповіла Дарина Харук.

“Ми, як велика дружня родина, що хоче зробити наше місто кращим. Моя діяльність розпочалась з Різдвяного балу у 2016-му році. 😌Я була волонтером та з часом почала допомагати і брати участь у всіх заходах. Тут є однодумці, які завжди підтримають. Запрошуємо всіх 25-го лютого на квартирник”, – зауважила Даша Зайцева.

“Для мене історія центру почалась 2 роки тому, коли МРЦ лише створювався. З кожним роком до заходів долучалося все більше активних людей. Чесно кажучи, не віриться, що минуло вже стільки часу. Тут я знайшов багато творчих людей. Люблю просто приходити та бачити їх”, – зауважив Олексій Тимощук.

“МРЦ за ці 2 роки став мені другою сім`єю. Туди завжди можна прийти та знайти підтримку однодумців”, –  каже Ліза Марчук.

“Це місце стало для мене особливим.  Спочатку я брала участь у заходах, які організовували інші. Це стало поштовхом, аби створювати щось своє. Ми провели безліч цікавих проектів, до яких залучили чимало молодих і амбіційних жителів міста. МРЦ дає поштовх творчим та креативним особистостям розвиватися та розкривати свій потенціал. Це місце, де можна відпочити від буденності. Це не просто молодіжний центр, а частинка мого життя”, – розповіла Ангеліна Власюк.

“Це атмосферне місце, де ти модеш відпочити і тілом, і душею, знайти нових друзів і  посміятися.
Особливо люблю квартирники. Не зважаючи на те, що я далеко, мені завжди кортить до них”, – розповіла  Дана Волчанюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця