<

МРТ обстеження у Bodro clinic в Нововолинську пройшли близько 30 тисяч людей, – Сергій Крижановський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 18.11.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
902
/ коментарі 4

МРТ в Bodro clinic функціонує вже протягом шести років. За цей час у клініці в Нововолинську обстежили тисячі пацієнтів із Волинської та інших областей.

Директор приватного медзакладу в Нововолинську, лікар-хірург Сергій Крижановський розповів детальніше про даний вид діагностики.

Bodro clinic тут: сайт та ютуб-канал.

Магнітно-резонансна терапія дає можливість лікарю поставити правильний діагноз і знайти першоджерело болю. На обстеження в Нововолинськ приїздять з різних міст області, а також із населених пунктів Львівської, Рівненської та інших областей.

“Коли в нас з’явилося МРТ, воно було першим приватним на Волині. Якісна діагностика – це запорука постановки правильного діагнозу та призначення правильного лікування. За шість років обстеження пройшли близько 30 тисяч. Даний вид діагностики не є шкідливим для організму”, – розповів лікар Сергій Крижановський.

Коли призначають МРТ, про розвиток клініки, колектив та плани на майбутнє говорили з директором клініки.

Чи потрібно готуватися до МРТ та як воно проходить, розповіла рентген-лаборантка Ольга Малюк. Досвідом проходження обстеження поділився і пацієнт Bodro clinic, мешканець Нововолинська Федір Марчук.

Bodro clinic тут: сайт та ютуб-канал.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця