<

Може смердіти: «Пан Курчак» облаштовує очисні споруди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:34 | 26.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
36
/ коментарів 6

ТзОВ «Птахокомплекс» Губин» розпочав будівництво власних очисних споруд. Керівництво попереджає про можливий сморід у кілька днів та запевняють, що при закінченні робіт неприємного запаху в Нововолинську та навколишніх селах не буде.

Про це повідомив голова екологічної комісії, депутат Нововолинської міської ради Віктор Марчак 25-го жовтня.

Нагадаємо, 19-го червня у Нововолинській міській раді презентували проєкт, вартість якого 500 тисяч євро.

15-го серпня обіцяли завезти обладнання і до 1-го вересня запустити, однак роботи затримали і облаштовувати розпочали зараз.

Стічні води проходитимуть кілька етапів очищення. Через очисні споруди будуть проходити відходи, в тому числі кишки та пір’я. Додаватимуться спеціальні коагулянти. Система очищення автоматизована, з додатковими резервними насосами на випадок аварійної ситуації.




коментарів: 6
  1. та воно і так смердить шо аж очі на лоб вилазять , вікно не можна вночі привідкрити. До того що може смердіти ходячі трупи вже звикли) тим не залякати

  2. “Ходячі трупи…”, кажете? Гм. Доля правди у Ваших словах таки є. Зомбі. Ті, що живуть, як покійники – сліпоглухонімі.

    • В Вол.-Вол. Так само, тільки Допа смердить курниками, міндобрива заводік, свинарник, але Допа “переплюнув” всіх розливши біля лісного озера кров’яні поля а щоб журналісти не заглядали “заборчик”спорудив, воні від тої “діяльності”!…раніше хоч могли на озеро в лісі погуляти, подихати свіжим повітрям, а тепер, нема слів…зате задоволені , що є робота, що молодь бігає кроси і не усікають, що їм і їхнім дітям , внукам жити в тому смороді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер