<

Оголошення з подарунком: авторка патріотичних листівок у Нововолинську розповіла про втілення своєї ідеї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 8.04.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
969
/ Коментарі відсутні

На вулицях міста нововолинці помітили патріотичні листівки. Як з’ясував «БУГ», їх створює 12-річна Олександра Паламарчук, щоб підняти настрій та патріотичний дух мешканцям.

Школярка з перших днів військових дій на території України намагається дарувати мешканцям та гостям Нововолинська добро та мотивацію, а саме — прикраси, синьо-жовті стрічки та кільця з бісеру.

На оголошеннях маленька активістка зверталась до людей «Візьми колечко, все буде Україна» та «Україна обов’язково переможе». Як зазначає школярка, ідея створення з’явилась, аби підняти національний дух українців.

“Коли розпочалась війна та запровадили дистанційне навчання у школі, я вирішила створити мотиваційні листівки, щоб підняти національний дух жителів міста”, – розповіла дівчинка.

Олександра – учениця Нововолинського ліцею №8, дівчинка підтримує Батьківщину у важкий час, тому нерідко спостерігає за дорослими, які активно беруть участь у різноманітних акціях на підтримку держави.

Журналісти також запитали у 12-річної школярки «Чому Україна повинна перемогти?». Школярка впевнена, що перемога обов’язково з нами, адже наш народ сильний, єдиний та незламний.

Нагадаємо, у рубриці БУГу уже було помічено листівки дитини, яка вирішила подарувати трішки позитивного настрою. З таким поколінням у нас точно буде хороше майбутнє.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер