<

Моржування як стиль життя: мешканець Нововолинська активно займається спортом та пірнає у крижану воду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 18.01.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
36
/ коментарі 3

18-го січня у Нововолинську вдарив сильний мороз. Зранку, коли Максим вийшов на пробіжку, його термометр показував -18℃. Та це не стало йому на заваді прийти на звичне місце – нововолинське озеро, щоб позайматися на турніках та пірнути в ополонку.

Максим Кучерук розповідає, що активний спорт в його житті з’явився в 17 років, зараз йому 25. А уже три роки займається моржуванням. Спочатку обливався холодною водою, починаючи з літа, а потім поступово почав пірнати в крижану воду. Робить це кілька разів на тиждень.

Журналісти БУГу спостерігали за процесом пірнання. Озеро в Нововолинську покрилося кригою, тож Максиму довелося самостійно робити ополонку, має для цього спеціальне приладдя. Зазвичай він проводить у крижаній воді півтори хвилини, завжди слідкує за годинником.

19-го січня завжди є багато бажаючих скупатися на Водохреще, Максим також планує. Однак моржування для нього – це не просто раз у рік пірнути в крижану воду, а спосіб життя. Говорить, що полюбляє переглядати відео на тематику моржування, звідти і черпав інформацію.




коментарів: 3
  1. Молодець!!! А для жителів нашого міста,особливо для молоді,яскравий і чудовий приклад здорового способу життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця