<

Мобілізаційні завдання у Нововолинську виконані на 67 відсотків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:58 | 16.08.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Про хід  проведення шостої хвилі мобілізації у Нововолинську вели мову на засіданні ради оборони, що відбулося  за участю керівництва міста, керівників  військового комісаріату, МВ УМВС у Волинській області, міської прокуратури та служби безпеки.

Мобілізаційні завдання у Нововолинську виконані на 67 відсотків. Це найкращий показник серед міст Волині, він значно вищий від загальнообласного. Разом з тим, як  наголошувалося у ході обговорення, немає  системності в роботі військового комісаріату щодо притягнення до   відповідальності осіб, котрі ухиляються від призову, – повідомляє сайт міської ради.

Прийнято рішення  стосовно підприємств, які не допускають працівників військкомату для вручення повісток на проходження медичної комісії. Військовому комісаріату поставлено завдання підготувати офіційне звернення  в міськрайонне ДАІ, центр зайнятості, міграційну службу  міста стосовно сприяння в мобілізаційній роботі, зокрема, здійсненю оповіщення військовозобов”язаних.

Під час засідання акцентувалася увага на тому, аби силові структури продовжували надавати як юридичну, так і практичну допомогу військкомату в проведенні мобілізаційної роботи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця