<

Міжнародний фестиваль з міні-футболу серед ветеранів відбувся у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:29 | 29.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

27-го серпня на базі стадіону спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» у місті Нововолинськ відбувся традиційний міжнародний фестиваль з міні-футболу серед ветеранів «Спорт без кордонів», присвячений Дню міста та Дню шахтаря, який організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ у справах молоді та спорту виконкому Нововолинської міської ради.

Фестиваль відбувався з метою залучення населення міста до регулярних занять спортом та рухової активності;  популяризації здорового способу життя; організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в місцях проживання та відпочинку населення та активізації спортивно-масової діяльності серед ветеранів спорту у святкові та вихідні дні та їх дозвілля.

За першість у фестивалі позмагались 4 команди: «Шахтар» з Нововолинська, команда з міста Луцька, з селища міського типу Іваничі, а також гості – іноземці з Польщі, команда з міста Білгорай.

У результаті запеклих матчів місця розподілились наступним чином:
І місце посіла команда з м. Луцька, ІІ – місце команда гостей з м. Білгорай, ІІІ – команда м. Нововолинська, ІV – команда смт. Іваничі.

Ветерани міні-футболу показали хорошу змістовну гру, якою порадували своїх вболівальників.

Всі переможці та призери фестивалю були нагороджені медалями та
грамотами від організаторів змагань.

cb-resize_of_img4164
cb-resize_of_img4088
cb-resize_of_img4058




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок