<

Мітинг за інтереси шахтарів – без шахтарів? Народна люстрація, політичне дійство чи показуха?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 12.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Нещодавно в інтернет-виданнях з’явилася інформація, що шахтарі влаштовують мітинг 13 березня о 15:00 і погрожують народною люстрацією працівникам ДП “Волиньвугілля” , але самі гірники нічого про це не знають і не планують бути на так званій акції протесту. 

Голова незалежної профспілки шахти “Бужанська” Богдан Макарчук розповідає журналістам “БУГу” : “Хтось краде наші ідеї і хоче вирішити наші проблеми без нас, я припускаю, що все це може мати певну політичну мету”.

Анатолій Мухомеджанов також повідомляє, що ні незалежна ні офіційна профспілка гірників про мітинг не знають, хто і чого, прикриваючись шахтарями, буде мітингувати не відомо. А в ЗМІ опублікована помилкова інформація. На разі, по шахтах створені погоджувальні комісії, для узгодження дій та спільного вирішення питань. “Виплати заборгованості пішли, хоча не так як нам хотілося б” , – зазначає пан Анатолій.

Журналісти “БУГу” стежать за ситуацією.




коментарів: 3
  1. Хлопці водм намутьтя і ховають голову в пісок.Це не ті хлопці,вони пордному почали уже продаватися. Отого. Богдана треба боятися.

  2. Ходить чобіт…. ні, не ходить, а бігає…Оооо…добре треба бігати!!! Кругом встигнути! Бо щось воно виходить з-під контролю….А сили вистачить??? Щоб хоч підошва не відпала…

  3. А що окрім Богдана і Толіка більше ніхто не може акцію організувати? Чи вони себе возомнили шахтарськими богами? Не зарано крила виросли?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер