<

Міста Нововолинськ та Ковель найгірше впоралися з виконанням осіннього призову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 21.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Загалом, протягом жовтня-листопада Волинська область повинна відправити до військових частин 308 призовників.

Про це під час засідання ради оборони розповів тимчасовий виконувач обов’язків обласного військового комісара Геннадій Лічман, – повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

За його словами, мають місце факти, коли юнаки не бажають проходити строкову військову службу, а відтак не з’являються на призовні комісії.

“Найбільше громадян не з’явилось на комісії у Шацькому, Ратнівському, Старовижівському, Любешівському, Камінь-Каширському та Ковельському районах, а також містах Ковелі та Нововолинську”, – наголосив Геннадій Лічман.

“Щодо безпосередньо призову, то найкраща ситуація – у Маневицькому районі, позаяк там призовна комісія план виконала на 100 %. На належному рівні спрацювали й у Луцькому, Локачинському, Любешівському районах та місті Луцьку. Наразі 201 призовник уже відкомандирований до військових частин”, – додав він.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик переконаний: “Завдання по призову має бути виконане. Це не є мобілізація, люди не направляються у зону бойових дій, а проходять строкову військову службу у відповідності до законодавства України про військовий обов’язок”.

Відтак, керівник виконавчої гілки влади області зобов’язав керівників районів та міст спільно з військовими комісарами активізувати роботу у цьому напрямку, а разом з тим й завершити облаштування 6-ти новостворених райвійськкоматів.




один коментар
  1. В Маневичських лісах,де тисячі копачів бурштину набереться не одна сотня майбутніх солдат строкової служби-план буде перевиконано…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа