<

Міський голова Нововолинська програв суд активісту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:56 | 13.05.2016 / Іваничі, Нововолинськ /
Перегляди
7
/ коментарі 2

Суд повністю задовольнив позов голови ГО “Україна+Польща”Анатолія Бідзюри до міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова щодо ненадання інформації на запит про те, хто з місцевих чиновників і правоохоронців впродовж 2004-2015 років отримав від влади житло чи земельну ділянку.

Останнє судове засідання відбулося в Іваничівському районному суді 12 травня 2016 року.

Інформацію про рішення суду та скановані копії документів Інформаційне агентство Волинські Новини отримало з власних джерел.

Нагадаємо, Анатолій Бідзюра подав адміністративний позов до нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова про визнання протиправною його бездіяльності на посаді міського голови, у зв’язку із ненаданням відповідей на його інформаційні запити про розподіл комунальних квартир громадянам та місцевим і державним службовцям у місті Нововолинську за період із 2004 по 2015 роки. «Визнати протиправними дії Нововолинського міського голови Сапожнікова Віктора Борисовича та Виконавчого комітету Нововлинської міськох ради щодо відмови у наданні інформації на запит Бідзюри Анатолі Миколайовича щодо доступу до публічної інформації №96 інформацію від 16.112015 року в частині наданні копій рішень виконавчого комітету Нововлинської міськох ради про надання житла у місті Нововолинську службовцям у місті Нововолинську протягом 2004-2015 років», – йдеться у постанові.

Суд зобов’язав віктора Сапожнікова надати Анатолію Бідзюрі всю інформацію відповідно до запиту.




коментарів: 2
  1. І не тільки це. А й публікувати всі документи міськради на сайті міськради та ручній “НМ”. І не тільки по отриманню комунальних квартир, а й власників земельних ділянок та іншого комунального майна громади м.Нововолинська – дитсадків, шкіл, допоміжних споруд та іншого. А осбливо, землі дитячих дошкільних установ, яка дерибаниться навіть у ці дні… І окрім того, згідно “Постанови” Іваничівського райсуду підтверджена часткова чи повна бездіяльність В.Сапожнікова на посаді міського голови. Далі так продовжуватись не може! Буде, звичайно, сапожніковська апеляція. “Постанова” судді І.Нєвєрова набере сили після підтвердження її Львівським Апеляційним судом. Потім, можливо буде позов у Касаційний суд. Процес довготривалий, проте, ми готові до нього. Правда переможе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок