<

Міський голова Нововолинська нагородив волонтерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 16.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Сьогодні міський голова Віктор Сапожніков   висловив слова щирої  вдячності волонтерам  Нововолинського центру допомоги військовослужбовцям, який очолює Борис Бабійчук.  У травні виповнюється один рік з часу заснування цієї благодійної організації.

На рахунку працівників Нововолинського центру допомоги військовослужбовцям   –чимало добрих справ. Вони   організовують різноманітні заходи, збирають кошти на підтримку тих, хто стоїть на варті нашого спокою і виборює мир на східних кордонах держави, – пише сайт міста.

Ірині  Бігун, Анатолію Величку, Таїсії Кушнарьовій, Кароліні Оболєнцевій, Олені Костецькій, Ользі Баландіній, Анатолію Карпіну  міський голова оголосив подяки, відзначивши, що волонтерство гуртує націю.

А голова  ветеранської організації «Злагода», він же – і очільник  благодійного фонду «Рідний Нововолинськ» Мирон Сторонський вручив волонтерам грошові винагороди. Він  наголосив, що труднощі поєднали українців. І завдяки волонтерському рухові та ентузіазму добровольців світ дізнався про нас як націю.




коментарів: 4
  1. перепрошую, Нововолиенський центр допомоги війсковослужбовцям був створений на початку серпня минулого року! Не треба брехати!

  2. Що ж тут відбулося. Тихо нишком, щоб не знала координаційна рада центру, позвали волонтерів на коврик – мабудь по 1+1 побачили кого звати.
    Нагородили – їм приємно, що відзначили їхню відданість.
    Прикро – що вони стали жертвами передвиборчої маніпуляції.
    Фонд “Рідний Нововолинськ” ніякого відношення до даних волонтерів не має і повчати не потрібно, як самовіддано потрібно працювати. Ці люди всю зиму відстояли в палатці з власної ініціативи, за що їм і спасибі.
    З приводу дати створення. Кожен з нас окремо допомагав армії з перших днів окупації Криму. Після подій під Волновахою люди почали групуватися, щоб збирати допомогу на бронежилети та каски, їх почали тоді називати волонтерами. Коли перша хвиля допомоги притихла, потрібно було знову розбудити громаду на допомогу бо потреб ставало все більше і більше. Саме тоді і утворилося об`єднання волонтерів в одну більшу групу “Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям”. Це не залежна група людей, які працюють в напрямку допомоги військовим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок