<

«Міс Земля-2019»: Діана Шабас з Нововолинська здобула перші перемоги в конкурсі на Філіппінах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:26 | 12.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
68
/ коментарі 2

Діана Шабас з Нововолинська, яка серед 89 дівчат з різних країн світу бере участь в конкурсі «Міс Земля-2019», розповіла про свої перші перемоги.

На своїй сторінці в фейсбук красуня повідомила, що отримала “золото” в конкурсі купальників.

“Серед 29 дівчат моєї групи отримала золоту медаль в конкурсі  MissEarth “Swimsuit Competition” and Special Award winner of “Lazuli Resort Choice”. Перший конкурс “на ура”. Серед моїх конкуренток я виборола дві головні нагороди – тому вважаю, що це вдалий старт.

І тепер з нетерпінням очікую на наступні конкурси”, – написала Діана.

Дівчина розповіла, що попереду конкурс національних костюмів, конкурс талантів, Resort wear, конкурс фігури та тіла, конкурс обличчя і характеру, конкурс вечірніх нарядів ну і звичайно основний конкурс «Ніч Коронації», яка включає три неймовірні виходи.

Нагадаємо, володарка титулу «Міс Україна Земля 2019» Діана Шабас з Нововолинська через два тижні після фіналу полетіла на Філіппіни для підготовки і участі в міжнародному конкурсі «Miss Earth 2019». 

Діана перебуває на Філіппінах уже два тижні. Щодня ділиться світлинами з конкурсу в соцмережах.

Міс Україна Земля у фейсбук розповіла, що основна місія конкурсу – це знайти саме ту дівчину, яка є найкращим втіленням краси, доброти і розуму, як цілісний ідеал. Яка буде удостоєна не тільки міжнародного титулу й корони, а стане «офіційним Послом Миру від ООН» і цілий рік буде направляти усі свої сили задля покращення стану нашого світу.

“Щодня ми отримуємо величезну кількість інформації, відвідуємо екологічні семінари, тренінги, прес-конференції, ЕКО-заходи. Була неймовірно рада вперше побувати в «Національному Департаменті Природних та Екологічних Ресурсів» Філіппін, де виступало безліч спікерів і науковців. А також ми створили, кожен особисту, акційну табличку з якою на сцені висловили позицію на рахунок екології в наш час та збереження природи”

“Два незабутні дні ми провели на невеличкому, але чарівному узбережжі Філіппін – Destino.
Але все ж не заради відпочинку, а головною метою було залучити всіх бажаючих, незалежно від статусу, до очистки пляжу.
І нам це вдалось. Через сильну спеку, хоч і за досить короткий час, але нам вдалось зібрати десятки величезних мішків сміття (більшість з якого навіть не зрозуміло звідки там взялося)!”




коментарів: 2
    • На 100% погоджуюсь із старим, досвідченим комсомольцем з серпом та молотом. Справжня українська красуня! Та ще й з нашого Нововолинська!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа