<

Міський голова провідав гірників, які постраждали на шахті №9 «Нововолинська»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 6.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
55
/ коментарі 2

6-го квітня міський голова Борис Карпус провідав у лікарні гірників, які постраждали під час нещасного випадку на шахті №9 «Нововолинська».

П’ятеро з них перебувають на лікуванні у травматологічному відділенні Нововолинської ЦМЛ, – про це повідомили на фейсбук сторінці міського голови.

Зазначають, що Борис Карпус побажав хлопцям швидкого одужання і міцного здоров’я! Подякував їм за важку шахтарську працю.

Нагадаємо, що аварія сталася 4-го квітня у Нововолинську на копальні номер дев’ять. Гірники сіли у ліфт і саме заглиблювалися під землю. У ліфті було 11 людей, коли він полетів у забій. Троси не обірвалися, але з незрозумілих причин рух кабіни пришвидшився і замість того, аби загальмувати, вона стукнулася об землю.

За попередньою інформацією – швидкість була зависокою, через що спрацювало аварійне гальмо. Саме через жорстку посадку і травмувалися люди. Шестеро людей відмовились від шпиталізації – нині вони із забоями під наглядом сімейного лікаря.

5-го квітня за фактом аварії  розпочали  розслідування. На шахті створили спеціальну комісію, яка обстежує ліфт. В поліції готуються відкрити провадження за статтею “Порушення правил безпеки на виробництві”.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер