<

Мер Нововолинська Віктор Сапожніков розпочав передвиборчу агітацію… з відвідин храмів?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 9.06.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ коментарів 8

У фейсбуці нововолинці активно обговорюють допис з фотографіями міського голови Нововолинська. На світлинах мер – у двох храмах: в одному з мікрофоном у руках, в іншому – за трибуною.

Авторка допису Ольга Обіух у фейсбук-спільноті Я ❤ Нововолинськ відзначила, що «Сапожніков безцеремонно дозволив собі використовувати церковне зібрання для передвиборчої агітації».

“Вчора (7 червня, ред.) була на зібранні і наш мер Сапожніков безцеремонно дозволив собі використовувати церковне зібрання для передвиборчої агітації, думала співпадіння, а сьогодні фото в мережах, де він соборі робить теж саме. Цікаво, яка церква буде наступною? Немає меж людському обуренню, віруючі просто розверталися і йшли. Чому нам не можна помолитися без політики врешті решт???!!!”, – йдеться в дописі.

Користувачі мережі активно коментують допис. Думки різні, але більшість згодна з авторкою посту, також дехто не розуміє, «що в цьому поганого», хтось запитує, чому у пості є зауваження до Сапожнікова, але немає до церкви. Пишуть, що мер «просто привітав зі святом».




коментарів: 8
  1. Душу не обманеш – тягнеться до вічного, і мабуть тому тіло підсвідомо сунеться до храму і поступає так паскудно як тільки привикло за останні десятки років.
    Сапог, іди в храм, хлопче, іди, але просто постій чи посиди в куточку і трохи подумай про шо ніколи не думав!

  2. Господи не допустити нашому місту гудзя і того смішного рижого карпуся.ось два клоуни які тільки фотозвіти роблять,а останній фейк про комбікормовий завод це гудзик переплюнув перший руський !

  3. Відступіться від годівнички, Вікторе Борисовичу, яку ви викохували стільки років! Вона виснажилася до дна. Та й ваші апетити зросли незмірно – вона вас вже більше не прогодує, а жити будете тільки один вік. Посоромилися б.

    • Дуже шкода ,що люди дозволяють таке говорити про нашого мера,була я в церкві ,не чула ніякої агітації,та й до виборів ще далеко,деякі особи ,замість того щоб молитися за владу ,як нас вчить Біблія,дозволяють собі судити людину…
      Знаю,нічого не зможу змінити,просто ще раз пересвідчуюся для себе,не треба залежити від думки людей!Дякуємо Вікторе Борисовичу,що відвідали нас

  4. Ользі Обіух із дописів у Фейсбуці хотілось сказати ось що: “Навіщо писати неправду!!! Хто міг знати, ідучи до храму, що там буде мер агітувати? “Розверталися і йшли назад” це чиста брехня. Бо істинний християнин іде в першу чергу до Бога, слухати Слово Боже. А Сапожніков завжди на свято Трійці вітав цкркви з престольним праздником (по Ломоносова церква “Святої Трійці”). Ніякої агітації не було. Були вітання. у записах є трансляція онлайн цього Богослужіння, кого цікавить – можете переглянути.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа